Windows 8.1 Önyargılarınızı Silin

Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    31
Daha fazla  
Meslek
PC
Xp' den Windows 7 Ultimate 64 Bit sisteme geçiş yaptım sırf ram 4gb görmesi için. Böyle güzel diyenlerden ve ön yargılı olanlardan birisi de bendim. Fakat dün içimde olan bir şeyi yani Windows 8.1 Pro versiyonu Flash Bellek ile kurdum ve çok hoşuma gitti. Ön yargılarım yıkıldı aniden... Metro arayüzüne alışmam 15 dk. sürdü sadece... Sağ alt köşedeki yapı yazısını da kaldırdım, aktivasyon yaptım ve güncellemeleri yükledim... Açılışı, kapanışı ve her şeyi ile mükemmel olmuş... Kurmak isteyenlere ön bilgi olsun istedim. Teşekkürler Microsoft...

Ayıp ayıp 1 günde maziye gömdün Windows 7'yi. 40 gün bekleyemeden hemen bayram ettin.

Hayatımız da yenilikler üzerine kuruludur. Herşeyde yenilik arıyoruz. İşletim sistemimizde de aynı şekilde güncelliğe önem vermeliyiz.

Forever Windows 8.1 (windows 8.2 çıkana kadar ) + Dual Bot 10.9 Mavericks + Sanal makinede (Ubuntu 13.10) + Telefonda Android 4.4

Her zaman en son sürüm en iyi sürümdür.

İhtiyacı karşıladıktan sonra hazır olanı bırakıp sürekli yenilik adı altında bir şeyler almak israftır ya... Aynı benim yaptığım hata gibi... Boşta WİNDOWS 8 lisansı var ve VİSTA... Öylece CD çantasında yatıyorlar. Piyasa değeri herhalde 500 TL yi geçer... 40 TL ye aldığım MAC OS X lisansı kat kat performans ve çeşitlilik ve ihtiyaç duyulan yazılımların WİNDOWS'ta ki emsallerinden ucuzluğu göz önüne alındığında...

CRACK WİNDOWS kullansan KORSAN...

Parasıyla alsan yüzlerce TL masraf... İhtiyaç olmadıkça her yeni şeyi almak İSRAFTIR...

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten ihtiyaç olupta alındığı için israf değil. Windows 8'i orjinal almayı israf olarak mı görüyorsunuz ?

Şu anket kısmına Windows Vista Home Premium şıkkını da ekleyin, seçelim. Kendimi son Vista kullanan kişi gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum ama Vista'dan çok memnunum usta... Yeni bilgisayar alsam ona da kurarım. En azından şimdi öyle düşünüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…