Windows 8.1 özellikleri hakkında sorularım

Sanj1

Hectopat
Makaleler
4
Selam! Bugün sizlere Windows 8 işletim sistemi hakkında sorularım var en kısa zamanda cevap almak istiyorum. Tamamen emin olmadan cevaplamanızı pek istemiyorum.

1.Soru : Windows 8.1 Direct X 12 destekliyor mu? Veya destekliyorsa desteği kesme gibi bir durum olabilir mi?

2.Soru : Sistem boştayken (uygulamalar vs. açık değilken) kaç GB RAM kullanıyor?

3.Soru : Windows Defender virüsten koruma ile ilgili destekler ne durumda? Ne zaman desteği bitecek? Biterse ne yapacağız?

4.Soru : Benim sistemime uygun mudur? Geçişte her hangi bir sıkıntı çeker miyim?

5.Soru : Stabil ve kullanışlı mı? Veya Windows 10 gibi yapmam gereken önemli ayarları var mı? (Game DVR kapatmak gibi).

6.Soru : Windows 10 lisans anahtarı ile Windows 8'e geçersem lisans anahtarı kalır mı?

7.Soru : Sistem kullanımı düşer mi? Ayrıca sistemdeki parçaların sürücü desteği sürüyor mu?

Sistemim; Masaüstü

NVİDİA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB.
i5-2320 Temel Hız 3.0 GHz. Turbo Boost ile 3.3 GHz.
ASUS H61M-PRO (UEFİ desteği var ve 6M önbellek).
Kingston 8 GB 1333 MHz. RAM.
Kingston 120 GB SSD (Sistem kurulursa bu SSD üzerine kurulacak).
WDC 300 GB HDD (Oyunlar HDD üzerine kurulacak).
Türk Telekom 10 Mbps internet. (Sürücü : GBle Realtek PCIe GBE Family Controller)

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Windows 8.1'de DirectX 12 desteği bulunmuyor.
4. Sizin sisteminize uyum sağlayacaktır.
5. Windows 8.1, hem Windows 10'dan hem de Windows 7'den daha performanslı ve stabildir. Arkaplanda telemetri ve gereksiz hizmetler bulunmuyor. Tam olarak Windows 7'nin modern arayüze sahip versiyonu da denilebilir. Olur da arayüzüne alışamazsanız Open-Shell ile başlat menüsü ekleyebilirsiniz.
6. Windows 10 lisans anahtarı ile 8.1 kullanılamaz.

1. Windows 8.1'de DirectX 12 desteği bulunmuyor.
4. Sizin sisteminize uyum sağlayacaktır.
5. Windows 8.1, hem Windows 10'dan hem de Windows 7'den daha performanslı ve stabildir. Arkaplanda telemetri ve gereksiz hizmetler bulunmuyor. Tam olarak Windows 7'nin modern arayüze sahip versiyonu da denilebilir. Olur da arayüzüne alışamazsanız Open-Shell ile başlat menüsü ekleyebilirsiniz.
6. Windows 10 lisans anahtarı ile 8.1 kullanılamaz.
Benim ekran kartım GDDR5 DX 12 destekliyor. O yüzden maksimum performansı almak ve güncel kalmak istiyorum. Bazı oyunlar DX12 istiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı