D diski silinmez, ayrıca kod istediği zaman Generic Key ile etkinleştirme yapabilirsiniz.
Bu kodlar kod kısmını geçmek için yapıldı.
KMS ile alakası yok, format sonrası çalışmıyor.
Dediklerinizden hiçbir şey anlamadım

D diski silinmez, ayrıca kod istediği zaman Generic Key ile etkinleştirme yapabilirsiniz.
Bu kodlar kod kısmını geçmek için yapıldı.
KMS ile alakası yok, format sonrası çalışmıyor.
İşte setup kısmına kadarki bölümü biliyorum, ama aklımda sorular var üstte belirttiğim gibi.
Anahtar istediğinde atla diyeceksin ne yapacaksın? Para vermeyeceksin.
8.1'de "Atla" seçeneği yok, adam ne yapacak?Anahtar istediğinde atla diyeceksin ne yapacaksın? Para vermeyeceksin.
8.1'de "atla" seçeneği yok, adam ne yapacak?
Hiçbir zaman yok, bir de internette Windows 8.1 Generic Key olarak aratırsan anlarsın.Bazen geçmek olmuyormuş diye duymuştum.
Ben zaten yazmıştım.Microsoft kendi verdiği lisansı girecek sitesinde deneme sürümü lisansı var.
En kolay yöntemi şu şekilde, iso dosyasını DEPO diskinde bir klasöre aç, setup.exe ile zaten türkçe kurulum adımları gayet güzel açık bir şekilde yönlendiriyor.Arkadaş Windows 8.1'e dönecektim basit bir şey sanıyordum ne zor bir şey çıktı.
En kolay yöntemi şu şekilde, ISO dosyasını DEPO diskinde bir klasöre aç, setup.exe ile zaten Türkçe kurulum adımları gayet güzel açık bir şekilde yönlendiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.