B bhaci Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaslar windos 8.1 i korsan yolla aktivasyon yaparsam bunun sistemime bir zarari olur mu ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2015
Merhaba arkadaslar windos 8.1 i korsan yolla aktivasyon yaparsam bunun sistemime bir zarari olur mu ? Teşekkürler.
Klargus Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 895 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2015 #2 Korsan yerine eğer öğrenciyseniz DreamSpark'tan ücretsiz Windows 8.1 alabilirsiniz.
Q Qhost Megapat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 2 Nisan 2015 #3 KralKing lütfen benimle iletişime geçermisin bu konuyu anlatırsan sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2015
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #4 Korsan kullanmayın. Öğrenciyseniz bedava alabilirsiniz. Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal
Korsan kullanmayın. Öğrenciyseniz bedava alabilirsiniz. Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal
D deepdark0 Ziyaretçi 2 Nisan 2015 #5 Burada zararları açıklanmış. Bir videoda açıklanmıştı zararları bulunca eklerim. DreamSpeak ile ücretsiz lisan alabilirsiniz. Korsan kullanmamış olursun. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat
Burada zararları açıklanmış. Bir videoda açıklanmıştı zararları bulunca eklerim. DreamSpeak ile ücretsiz lisan alabilirsiniz. Korsan kullanmamış olursun. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat
Q Qhost Megapat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 2 Nisan 2015 #6 Silinen üye dedi: Burada zararları açıklanmış. Bir videoda açıklanmıştı zararları bulunca eklerim. DreamSpeak ile ücretsiz lisan alabilirsiniz. Korsan kullanmamış olursun. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat Genişletmek için tıkla... Peki ben liseliyim ama meslek lisesi öğretmenime sordum bir ara üyeliğimiz vardı sonra ne oldu bilmiyorum dedi. Nasıl halledebilirim bu konuyu lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2015
Silinen üye dedi: Burada zararları açıklanmış. Bir videoda açıklanmıştı zararları bulunca eklerim. DreamSpeak ile ücretsiz lisan alabilirsiniz. Korsan kullanmamış olursun. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? - Technopat Genişletmek için tıkla... Peki ben liseliyim ama meslek lisesi öğretmenime sordum bir ara üyeliğimiz vardı sonra ne oldu bilmiyorum dedi. Nasıl halledebilirim bu konuyu lütfen yardımcı olun.
D deepdark0 Ziyaretçi 2 Nisan 2015 #7 Burada nasıl alınacağı hakkında bilgiler var. Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal Lisans alma rehberi burada. Windows 8.1 DreamSpark Lisans Alma rehberi | Technopat Sosyal Lise öğrencileri de alıyor. Bir sorun olmuyor. Öğrenci belgesi , kimlik kartı falan yollayıp alanların olduğunu okudum burada.
Burada nasıl alınacağı hakkında bilgiler var. Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal Lisans alma rehberi burada. Windows 8.1 DreamSpark Lisans Alma rehberi | Technopat Sosyal Lise öğrencileri de alıyor. Bir sorun olmuyor. Öğrenci belgesi , kimlik kartı falan yollayıp alanların olduğunu okudum burada.