Windows 8.1 Oyunlarda Donma Sorunu

Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben oyun oynarken kasma vs. yok fakat arada ekran 1 2 saniye donuyor. Kasma olsa anlardım fakat seri seri oynuyorum bir anda donuyor 1 2 saniye hemen düzeliyor. Bu genelde her dakikada bir olduğu için adam akıllı oyun oynuyamıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben oyun oynarken kasma vs. yok fakat arada ekran 1 2 saniye donuyor. Kasma olsa anlardım fakat seri seri oynuyorum bir anda donuyor 1 2 saniye hemen düzeliyor. Bu genelde her dakikada bir olduğu için adam akıllı oyun oynuyamıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Selam Kardeşim Bendede Aynı Sorun Var.
Kaç Zamandır Arıyorum. Sorun Directx le Alakalı olduğundan şüpelendim. 11 de problem var. 10 düşürme yolunu arıyorum. Neden Diretcx le diye sorarsan. Win 10 Yüklemişdim.Oda Directx 12.bi problem yoktu.sadece aşırı ram kullandığı için geçtim 8.1 e . Win 7 dede böyle problem yoktu.Directx düşürme yolunu bulursam bi. Konuda Açıçam belki bilen olur

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı