Çözüldü Windows 8.1 Oyunlarda Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha tecrübeli arkdaşlar cavap verecektir ama benim görüşlerim:
Tüm sürücüleri bios dahil güncelle.
Pek zannetmiyorum ama ramleride memtest ile kontrol etsen iyi olur.
@Murat5038 Murat bey bakarmısınız doğrumu söylediklerim eksiği veya yanlışı varmı:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri güncelledim, ama herhangi bir şey olmadı. Bios filan herşey güncel, ama niye böyle anlamıyorum.

Memtest ile ramleri kontrol ettim temiz.

Aida64 ile sıcaklık değerlerini paylaşırmısın.
Hd tune 5.50 indirip healt ve erros scan taraması yapıp paylaş(bu biraz uzun sürer, önce ilk 2 dediğimi paylaş)

Realtek güncelle, Aygıt yöneticisinden Ağ başdaştırıcıdan TAp Win32 yada Tap olanı kaldır.

Logitech aygıt var sürücüleri güncelle(mouse, klavye olabilir), Eset kaldır, EVGA'ya ait bir yazılım varsa ya güncelle yada kaldır, Nvidia sürücünü güncelle, İntel klavye veya mouse var bunları kullanma, İntel smart connect kaldır, Ethernet sürücünü güncelle (Atheros olabilir).

Realtek güncelle, Aygıt yöneticisinden Ağ başdaştırıcıdan TAp Win32 yada Tap olanı kaldır.

Logitech aygıt var sürücüleri güncelle(mouse, klavye olabilir), Eset kaldır, EVGA'ya ait bir yazılım varsa ya güncelle yada kaldır, Nvidia sürücünü güncelle, İntel klavye veya mouse var bunları kullanma, İntel smart connect kaldır, Ethernet sürücünü güncelle (Atheros olabilir).
Murat bey dediğiniz gibi Realtek sürümünü güncelledim, ağ kaldırdım, Logitech kulaklık driver güncelledim, Eset kaldırmadım çünkü tek virüs programı o var, Nvidia sürücücünü güncelledim, smart connect kaldırdım, ethernet sürücüsü killer e2200 onu güncellemedim. Daha önceden güncellemiştim ama olmamıştı diye bunların hepsini yaptım ama bir sonuç alamadım.

Eset'i de kaldırın. Dediklerimi eksiksiz ve doğru yaparsan çözülür.
Eset'i kaldırdım oldu galiba hata vermedi ama başka bir virüs programı yok hangi virüs programını kuracağım peki bir öneriniz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı