Öncelikle herkese merhaba.
Bilgisayarımda Windows 10 var ve aşırı yavaşladı. Bilgisayarımda HDD disk var performance Edition yüklemeye karar verdim ancak kullanan kişiler güvenlik konusunda zayıf olduğunu söyledi aklıma bazı sorular takıldı.
Kasperesky yüklesem güvenlik sorununu çözebilir miyim?
Bu sürümü yapan kişi sistemin içerisine malware gizlemiş olabilir mi?
Bilgisayarımda Windows 10 var ve aşırı yavaşladı. Bilgisayarımda HDD disk var performance Edition yüklemeye karar verdim ancak kullanan kişiler güvenlik konusunda zayıf olduğunu söyledi aklıma bazı sorular takıldı.
Windows Embedded 8.1 Industry, Windows 8.1'in özelliklerini perakende, üretim, sağlık hizmetleri vb. sektörlerdeki sınır cihazlarda kullanılacak şekilde genişletmektedir.
www.microsoft.com
Orijinali varken sağ sol tarafta oluşturulanı kullanma.
Windows Embedded 8.1 Industry, Windows 8.1'in özelliklerini perakende, üretim, sağlık hizmetleri vb. sektörlerdeki sınır cihazlarda kullanılacak şekilde genişletmektedir.
www.microsoft.com
Orijinali varken sağ sol tarafta oluşturulanı kullanma.
8.1 pro sağdan soldan yapılmış bir sistem değil eğer kinghazenin yaptığını alacaksan kullan
Güvenlik konusuna gelirsek defender sistemden silinmiş ekstradan antivirüs kurmalısın
Bu forumdakilerin nesi var bilmiyorum ama modlu windowslara sövüp insanları soğutuyorlar
Kendim perf kurdum windows 7 den 8.1 e yükselttim 13 yıllık bilgisayarım tavan oldu