Windows 8.1 Performans ISO önerisi

Bir şey soracağım, biz bunu nasıl kuracağız? Adam sadece ilk partı RAR'dan cıkarmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1'in düzenlenmesine gerek yok. Çünkü gereksiz hizmetlerle ve telemetrilerle gelmiyor. Modern arabirimdeki uygulamalar da performansı düşürmüyor.

Windows 10'u düzenlemek isterseniz:

Ghost Spectre veya ne olursa olsun, bir ISO'yu siz düzenlemediyseniz %100 güvenmemelisiniz.
(ama onlar güvenli değil diyecekler bir sussun lütfen)
Herkesin düşüncesini, fikrini paylaşma hakkı var burada. Böyle cümleler kurmanız hiç hoş değil.

Siz bana güvenilirliğini %100 kanıtlayabiliyor musunuz peki?

Birini cıkarınca hepsi cıkıyor.
6 part falan olması lazım eğer doğru hatırlıyorsam. Hepsini seç ve klasöre çıkara bas. Bu kadar basit.
Yok yok düşünceni dile getirme anlamında demedim. Herkes Custom ISO görünce sanki illa virüslü olması gerekiyormuş gibi davranıyor ve bu rahatsız edici. Ben adama Ghost Spectre önerdim ve Ghost Spetcre'nin zaten Custom ISO'larını paylaşıp para kazanabildiği bir Youtube kanalı var. Zaten virüs yapmak isteseydi kalkıp Ghost Toolbox adında bir program yazıp bir de Custom yükleyici yapacağını düşünmüyorum. Hiçkimse bir virüs için bu tip emekler vermez. Ayrıca hiçkimse de virüs olduğunu kanıtlayamaıyor. Ayrıca eğer virüs olsaydı bu işlemci kullanımında dalgalanmalar yapar ve görev yöneticisine yansırdı ama yok.

Kuramadım hep setup 0 da kaldı.
@1372653 hocam bir bilginiz var mı bu konu hakkında.
ISO'yu doğru şekilde yazdığına emin misin? Rufus'u kullan, eğer BIOS'un UEFI destekliyorsa GPT olarak flashla, eğer desteklemiyorsan MBR olarak flashla. Hiç işe yaramazsa belki ISO'da bir problem vardır. Kendi ISO'nu yapmak istiyorsan MSMG Toolkit kullanabilirsin.

Windows 8.1 LITE Build 9600.19817 (Gaming Edition) - FileCR peki bu nasıl.
Windows 8.1 zaten hafif bir işletim sistemi. 'potato Edition' ile daha nasıl hafifletmiş olabilirler? Sonucu yazarsanız iyi olur.

Bugün kurdum boşta 0.9 RAM ve %1 işlemci tüketiyor.

- Format atarken klavye ve saati Türkçe secebiliyoruz ama bilgisayarın ana dıli İngilizce oluyor
-Driverler oto yüklenmiyor kendiniz yüklemeniz lazım
-FPS artışı yaşadım.
-Defender ve no Defender seçeneği var o secenekle Defender'i kapatıp acabılıyorsunuz.
- Start is back diye program direk yükleniyor isterseniz silebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…