Bana da o gibi geldi ama Enes, Windows 7 ISO hakkında uğraşıyordu onla alakalı olabilir diye.
Peki kendi ISO'mu düzenlesem sağlıklı olur mu?
Kendi ISO'mu derken Windows 8.1 ISO'sunu ben düzenlesem nasıl olur?
Bu arada ben yalnızca herkesin ulaşabileceği bir arşiv olsun diye uğraşmıştım. ISO düzenlemeden @AJFA ve @OgnitorenKs anlıyor. Kendileri görürse yardımcı olacaktır.
Kanka arşivi atabilir misin?
O 'Abi' @AJFA.Burada bir tane abi vardı Windows 8.1 ve Windows 10 ISO'ları düzenliyordu hatta bir ara linkini kopyalamıştım
https://drive.google.com/uc?id=1KWeVLIHNDpxVWnihn3njSFKl9WZYzrn3&export=download
Ama şimdi yok (o konu da link de yok).
O 'abi' @AJFA.
Windows 8.1 Home/Pro x64 - NTLite ile düzenlenmiş ISO dosyaları [Sonlandı]
Bu konu sonlanmıştır. Birçok kullanıcı NTLite yazılımı ile Windows ISO dosyasını düzenleme konusunda yeterince bilgi sahibi değil. Bu sebepten ötürü kendi düzenlediğim Windows 8.1 Home ve Pro 64 Bit sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Orijinal ISO'lar, TechBench by WZT aracılığıyla...www.technopat.net
Windows 7 arşivi var sanırım. Windows 8.1 var mı bilmiyorum. Windows 7 istersen atarım. Eğer Ajfa'nın yaptığını söylüyorsan bilmiyorum.
Windows 8.1 için performans ISO'su arıyorum.
Oyun için.
Ghost spectre kullanabilirsiniz, kendisi hep çok güzel Custom ISO'lar yapıyor. (ama onlar güvenli değil diyecekler bir sussun lütfen)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.