Arkadaşlar evde 3 pc var. Tek sorun benim Windows 8.1'imde. Yeni format attım, virüs programım var güncel lisanslı ama pc'imde online oyun oynayamıorum. Sürekli ping var. Bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı ? Bu arada öteki arkadaşlarımın sistemi de Windows 8.1 di. Pingler gayet normal, tek sıkıntı bende.
Gerekirse internet sağlayıcınızla iletişime geçip, sorunun incelenmesini talep edin. Alt yapı yetersizliğinden kaynaklanabilen bir verimsizlik varsa internet hızını biraz düşüttürüp daha verimli bağlantı olmasını sağlattırın.
Merhabalar yazım kuralları olduğunu bilmiyordum. Özür dilerim.
Öncelikle dediğinizi uyguladım, driver' ları tek tek yükledim güncellenmiş halde ve İnternet'i Repair Eden programı işaretleyip GO! yaptım ve olay değişmedi buyrun ping durum.
Ayrıca TTNET ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum evde 3 PC'de sadece bende bu sorun.
(İnternet Explorer'da ping 19 çıkıyor ama Choreme'da 500 ve üzeri oyunumdaki ping 300 üzeri yani Choreme doğru mantıken)
Chrome tarayıcısının bağlantı ayarlarında sorun var. Ping ile ilgili herhangi bir sorun gözükmemekte. Bahsettiğim servis ile driver güncelleştirmesi yapın. Diğer bahsettiğim ağ proteküllerini kullanan yazılımları devre dışı bırakın.