Çözüldü Windows 8.1 Playstation Joystick Şarj sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
istanbul
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Sorunum şu; Playstation Joysticklerimi W7 yüklüyken bilgisayarımın USB portlarından şarj edebiliyordum. Ama şuan edemiyorum. Kasanın ön ve arkasındaki USB portlarını denedim fakat olmuyor. Joystick'i ilk bağladığım zaman ışıkları 1-2 kere yanıp sonra komple sönüyor ve şarj olmuyor. Şuan USB'ye Klavye&Mouse'un alıcısı takılı ve çalışıyor onda bir sıkıntı yok ve bazende telefonumu falan bağlıyorum bilgisayara onda da sıkıntı yok. Bu problemi nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
icoi.jpg

r808.jpg

dd2p.jpg

Sorun çözülmüştür:
gk3s.jpg

Çözüm için teşekkürler. Resmi göremeyenler için aygıt yöneticisinden HID uyumlu oyun denetleyicisini, Ps3 controller takılı iken sağ tıklayıp devre dışı bırakın, daha sonra Controller bağlantısını kesip tekrar bağlayın ve şarj olduğunu göreceksiniz.

sırf sana tesekkur etmek için uye oldum.inşallah sizin gibi bilir kişiler sayesinde çok kişinin işi görülecektir.tekrar sagolasın

Aynen sırf bende sana teşekkür etmek için üye oldum Allah razı olsun ufak şeylermiş gibi gözüküyor ama gerçekten bilgilendirici işler yapıyorsunuz. teşekkür ederim arkadaşım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı