Windows 8.1 Pro 32Bit İşletim Sistemi Video Sorunu!

MY49

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2014
Mesajlar
150
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar. Ben Windows 8.1 Pro 32Bit işletim sistemini kullanıyorum. Mozilla Firefox adlı tarayıcı kullanıyorum. Ancak Youtube, Facebook gibi sitelerdeki videolarda kasarak ilerliyor. Aşağıdaki gri çubuk ilerliyor ancak video kasarak ilerliyor. Nedeni ne olabilir? Sistemim aşağıda. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada RAM'i yükselteceğim şuanki RAM'imdir.. :)

Gigabyte G41MT-S2PT (Anakartım)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz (İşlemcimin 64Bit desteği vardır. Bu arada OverClock ile 3.00 GHz oldu işlemcim.) (İşlemcim)
Kingston DDR3 1333MHz 2GB RAM (RAM'im)
ATI Radeon HD 4650 1GB (Ekran Kartım)
Windows 8.1 Pro 32Bit (İşletim Sistemim)
 
O Explorer ayrı olarak tekrar Adobe Flash kurdurttuğu için olmasın? Video'nun üstüne sağ tıkla>Ayarlar>Adobe Flash etkisini kaldır veya devreye sok bakalım, ne olacak?
 
@Samet Akman Haklısın. İnternette araştırdım. Sonuç olarak "Youtube HTML5" özelliğini açarsak sorun olmadan çalıştırabiliyoruz. Diğer tarayıcılarda otomatik olarak açık durumdaymış bu HTML5 özelliği. Sorun çözüldü. Yine de teşekkürler..
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı