Windows 8.1 PRO 'dan Windows 10 'a geçiş

• Konuyu başlatan KaanK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.363

KaanK

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Ben sistemimi Windows 10 'a güncellemek istiyorum , fakat ondan önce önlemlerimi almak istiyorum. Bilgisayar ayarları bölümüne girdiğimde ;
1) Lisansımın 20 Mart 2016 tarihinde biteceğini söylüyor. Ve hemen altında ürün anahtarımı belirtmiş.
-------------------------------
Şimdi sorularım geliyor.
-------------------------------
1) Bilgisayarımın orijinal windows kullanıp kullanmadığını nasıl öğrenebilirim ?
2) Windows 10'a geçiş yaparsam herhangi bir Serial Key ister mi benden ? Veya herhangi bir sorun çıkar mı ?
Teşekkürler...

Geçiş için lisansımın orijinal olması gerektiğini biliyorum , fakat windows'umun orijinal olup olmadığını nasıl anlarım ? Orijinal değilse 20 Mart 2016 tarihinde biteceğini ve serial keyimi göstermesi normal midir ?

Ekranımın sağ altında birşey yazmıyor fakat Sistem bilgisinde ''Windows Etkinleştirildi'' yazıyor.

Şu dediklerimi yaparsanız memnun olurum:
- Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp şu komutları yazın: "slmgr.vbs /xpr" ve "slmgr.vbs /dlv". Ardından sonucu buraya yazın.
- AIDA64 raporu hazırlayın (Google Drive'a yükleyebilirsiniz). Ve yüklediğiniz yerin linkini buraya atın.

Birkaç birşeyi sansürledim bu arada. Aida64 raporu doğrudur umarım . Karşıma yazılım ,donanım vs. gibi birçok şeyin raporu çıktı.

Dosya Ekleri

• İki.PNG
    İki.PNG
    13,1 KB · Görüntüleme: 233
  • İlk.PNG
    İlk.PNG
    2,8 KB · Görüntüleme: 380
  • İşletim Sistemi.PNG
    İşletim Sistemi.PNG
    21,4 KB · Görüntüleme: 240
Windows korsan etkinleştirilmiş yanlış değilsem. KMSpico yazılımı ile etkinleştirmek yasal değil. 6 ayda bir yeniden etkinleştirmek gerekiyor. Zaten lisans anahtarınız da geçerli bir aktivasyon anahtarı değil.
Kısacası orjinal bir Windows kullanmadığınız için Windows 10'a yükseltirseniz lisans sorunları çıkacaktır. Orjinal lisans satın alınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı