Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş

%86 sağlık 1 yıllık SSD için pek de normal değil. Tabii bu kadar takılma yapar mı bilmiyorum ama sağlığın bu kadar düşmemesi gerekiyordu. Sorunlu bir ürün olabilir.
SSD 1 yıldan çok daha fazladır kullanıyorum. Burda neden o kadar düşük yazmış bilmiyorum. Nereden baksanız 3 yılı vardır.

Bu verinin yanlış çıkması da SSD'nin arızalı olduğu anlamına gelebilir. 3 yıl içinde de sağlık bu kadar düşmemeliydi. Bu disklerin 1 milyon saat ömürleri oluyor. Sağlık düşmeden 1 milyon saat çalışabiliyor olmaları lazım. Bu da 4 yıla denk gelir.

İlla bozuk damgası çıkacak yani SSD'ye. Geçen sene okul bşaladığında çıkartıp takmıştım belki ondandır.
Yani sistem özelliklerinize göre Windows 10'un takılma probleminde aklıma direkt disk sorunu geliyor. Başka bir fikri olan arkadaşlar yazabilir.

Bu verinin yanlış çıkması da SSD'nin arızalı olduğu anlamına gelebilir. 3 yıl içinde de sağlık bu kadar düşmemeliydi. Bu disklerin 1 milyon saat ömürleri oluyor. Sağlık düşmeden 1 milyon saat çalışabiliyor olmaları lazım. Bu da 4 yıla denk gelir.
SSD'nin sağlık durumu normal eskiyorlar sonuçta. SMART yerinin de ekran görüntüsünü paylaşınız.

SSD'nin sağlık durumu normal eskiyorlar sonuçta. SMART yerinin de ekran görüntüsünü paylaşınız.
Ekran Alıntısı.PNG

Windows 10'dan gerçekten bıktım. Aşırı performans düşüşü yaşıyorum masaüstünde gezerken bile. Windows 7 geçmek isterdim ama destek bittiği için 8.1 geçmeyi düşünüyorum. Aklımda bir şey takıldı 8.1'de başlat menüsü Windows 10'daki gibi miydi yoksa tablet ekranı gibi miydi? Hala 8.1 kullanılır mı?

Ben geçmiştim pişman oldum şu an ReviOS kullanıyorum gayet memnunum tek sıkıntım işletim sistemiyle oynanmış olması o korkutuyor sadece beni çok önemli bilgilerimi girmiyorum şu anlık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı