Windows 8.1 Pro ekran kartı "'Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı' olarak gözüküyor

Enes_0606

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba, yakın bir tarihte bilgisayarıma Windows 8.1 Pro yükledim (orijinal) her şey tamamlandı. Bilgisayar açıldı, çözünürlüğüm Max 1024x768 oldu sonra ayarlardan ekran kartımı algılamadığını fark ettim. Kaç MB olduğu yazıyor fakat ekran kartının adı yazmıyor. Sadece 'Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı' yazıyor çözümü yoksa tekrar Windows 7'ye döneceğim. Şimdiden teşekkürler...

Bende bugün windows 10 yükledim. O bir süre sonra otomatik olarak ekran kartını güncelliyor, ekranın çözünürlüğüde düzeliyor. Sadece bekle...

Hocam bende ilk geçtiğimde böyleydi ekran kartı sürücüsünü yükleyince ismi yazdı düzeldi.

Hepinize merhaba, yakın bir tarihte bilgisayarıma Windows 8.1 Pro yükledim (orijinal) her şey tamamlandı. Bilgisayar açıldı, çözünürlüğüm Max 1024x768 oldu sonra ayarlardan ekran kartımı algılamadığını fark ettim. Kaç MB olduğu yazıyor fakat ekran kartının adı yazmıyor. Sadece 'Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı' yazıyor çözümü yoksa tekrar Windows 7'ye döneceğim. Şimdiden teşekkürler...
Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.

Aygıt yöneticisinden Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısına sağ tıklayın sürücüyü güncelleştir otomatik ara internetin bağlı olması gerekmektedir. Biraz bekleyin ekran gidip gelirse korkmayın sürücü kurulacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı