Windows 8.1 Pro için hangi donanım parçası gereklidir?

Öme.Exe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim bilgisayarımda Windows 8.1 Pro var. Bunun daha hızlı ve verimli çalışması için ne donanım parçası mı gerekir? Hangi parça gerekir bana söyleyebilir misiniz?

Sistem:

Ekran kartı: GT 630.
İşlemci: Intel Core Duo 2 e6550.
Hard disk: 250GB hard disk.
RAM: 5GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, benim bilgisayarımda Windows 8.1 Pro var. Bunun daha hızlı ve verimli çalışması için ne donanım parçası mı gerekir? Hangi parça gerekir bana söyleyebilir misiniz?

Sistem:

SSD kullanabilirsiniz. RAM slotlarınızda boş slot var ise RAM ekleyin. Termal macun değişimi ve bilgisayar içi temizliği yapın.

Sistem:

250 GB Hard Disk yüksek ihtimalle çok eski ve RPM hızı düşüktür. 480 GB'lik bir SSD alın. İşlemci olarak sanırım LGA 775 soketli bir işlemciniz var. Onun içinde Xeon serisi LGA 775 serili bir işlemci alabilirsiniz.

Anakart modelinizi bilmiyorum fakat anakartınızın 8 GB RAM'e kadar destekleyeceğini düşünüyorum. RAM'i de 4x2 yaparsanız baya verimli olur. Bunlardan önce ama kesinlikle bir SSD alın çünkü hem hard diskiniz eski hem Windows 8.1 üstü işletim sistemleri SSD'ye kurulmalı iyi performans için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı