Sistem Toplamak için Hangi Bileşenler Gereklidir?

goksumert8

Megapat
Daha fazla  
Bütün bileşenler alındıktan sonra, kasa bağlantıları için ekstra bir aparat ya da kabloya ihtiyaç var mı? İlk defa kasa toplayacağım da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörden memnunmusunuz ?
Evet memnunum TN panel olduğundan film izlemek için kaliteli bir kaynak seçmeniz gerekebilir yada IPS bir ekrandan geçtiğim için bana öyle geliyor da olabilir fakat yeni gelen G-SYNC desteği ile oyunlarda yağ gibi akıyor tavsiye ederim.

Evet memnunum TN panel olduğundan film izlemek için kaliteli bir kaynak seçmeniz gerekebilir yada IPS bir ekrandan geçtiğim için bana öyle geliyor da olabilir fakat yeni gelen G-SYNC desteği ile oyunlarda yağ gibi akıyor tavsiye ederim.
Mat ekran biraz sinir bozucu sürekli ekranı duruşuna göre ayarlamak zorundasın her açıdan görüntü aynı olmuyor IPS ekran film izlemek için daha uygun bence

Mat ekran biraz sinir bozucu sürekli ekranı duruşuna göre ayarlamak zorundasın her açıdan görüntü aynı olmuyor IPS ekran film izlemek için daha uygun bence
IPS her açıdan üstün bir panel türü fakat hiç monitörümü ayarlamam gerekmedi her açıdan aynı görüntüyü alabiliyorum burada ASUS kalitesi sağolsun. :)
Black equelizer ve low ınput lag yok değil mi ?
Hocam ne yazık ki bir bilgim yok

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı