Windows 8.1 Pro Kurulum

emre312

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim Sistemim suan Windows7 ultimate 32 bit yüklü ve ben windows8.1 pro 64 bit yapmak istiyorum elimde 16gb flashdısk var siteden bir şekilde bakarak flashdiske yazdım. Ve bilgisayar acılırken del tusuna bastım ordan advenced setupa tıkladım harddisk diye bir şey var onu seçtim kaydettim ve yeni başlattı ondan sonra launchıng error diye bir hata veriyor acaba sebebi nedir ??

Ya bilgisayar açılıyor hem delete hem f8den açılıyor.. Dedigim hatayı alıyorum. DVD Yok Şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm arkadaşlar windows8 64 bit link atabilirmisiniz size zahmet
Arama motorlarından bulabilirsin yada Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal bunu kullanabilirsin.

Ya bilgisayar açılıyor hem delete hem f8den açılıyor.. Dedigim hatayı alıyorum. DVD Yok Şuan.
Bence siz advanced setup a girip usb yi ilk sıraya alamadınız.Ama her türlü bilgisayar yeniden başladığında delete ye değil de f12 ye yada boot looder tuşunuz ne ise ona basın.Karşınıza çıkan bölümden harddiski seçin daha sonra harddisk markanız ve usb belleğiniz gözükecek buradan usb yi seçip kuruluma başlayın ve kurulum sırasında bütün yeniden başlatmalarda aynı yolu izleyin f12-harddisk-usb.Eğer yine olmazsa kurulum dosyanızda bir hata vardır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı