Windows 8.1 Pro mağaza açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba, bugün Windows 7'den Windows 8.1 64 Bit geçiş yaptım fakat Microsoft Store'a giremiyorum.

Hata alıyorum, hata şöyle:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyor bazen. Açıp kapatın bilgisayarı olmazsa görev yöneticisine girip durdurun olmazsa CMD'ye wsreset.exe yazın olmazssa tekrar tekrar yapın olur. Bende de tekrar yapınca oluyor.

Windows güncel mi?

Evet güncelledim yani format atiktan ve yeniden baslatiktan sonra otomatik guncelledi.

Bende de oluyor bazen. Açıp kapatın bilgisayarı olmazsa görev yöneticisine girip durdurun olmazsa CMD'ye wsreset.exe yazın olmazssa tekrar tekrar yapın olur. Bende de tekrar yapınca oluyor.

Yazdim 5-6 kere fakat işe yaramadı yeniden başlatıp deneyeceğim.

Denedim şöyle oldu 10 defa denedim.

Evet güncelledim yani format atiktan ve yeniden baslatiktan sonra otomatik guncelledi.

Yazdim 5-6 kere fakat işe yaramadı yeniden başlatıp deneyeceğim.

Denedim şöyle oldu 10 defa denedim.

Eki Görüntüle 1093332
O zaman dediğim yöntemleri bi 10-15 kere deneyin Microsoft 8.1'in desteğini kestiği için ara sıra böyle oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…