Windows 8.1 Pro Seçme Ekranı Yok

• Konuyu başlatan GMA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.682
Yalnız bu sisteme eski işletim sistemlerinin kurulamaması normal. Bu sisteme Windows 10 kurmalısınız. Hem zaten ne anakart ne de işlemci Windows 7/8.1'i destekler. Gerekli sürücüleri bulamayacaksınız üstelik.
Yani Windows 8.1 desteklemiyor Windows 10 kurmam lazım diyorsunuz sizide uğraştırdım kusura bakmayın ama birşeyi merak ettim işlemcıyle anakart modelı eski olduğu içinmi yoksa başka sebeplerden dolayı mı desteklemiyor.Yardımlarınız için teşekkürler.

Kardeşim o ekran seçimi gelmiyorsa büyük ihtimal "ei.cfg" dosyası eksiktir, bu dosya ne işe yarıyor dersen imajdaki bütün Windows sürümlerini kurulum ekranında listeliyor ve istediğini seçip kurabiliyorsun.

Sana tavsiyem en güncel Windows 10'a geçmen olacaktır. Eylül ayı itibariyle en güncel sürümğ 1803'tür, pek yakında yeni sürümü daha gelecek bilgin olsun.

Kardeşim o ekran seçimi gelmiyorsa büyük ihtimal "ei.cfg" dosyası eksiktir, bu dosya ne işe yarıyor dersen imajdaki bütün Windows sürümlerini kurulum ekranında listeliyor ve istediğini seçip kurabiliyorsun.

Sana tavsiyem en güncel Windows 10'a geçmen olacaktır. Eylül ayı itibariyle en güncel sürümğ 1803'tür, pek yakında yeni sürümü daha gelecek bilgin olsun.
Windows 10 kurmak istiyordum normalde fakat birçok kişi tarafından beğenilmedi donmalar falan oluyor diye 8.1 kuracaktım fakat İtopyadan aldığım için Windows 10 hazırdı sadece ürün anahtarını giricem ve güncellemeleri yapıcıcam başka yapmam gereken birşey varmı sizce ?

PC'yi yeni aldıysanız neden Windows 8.1 kurmaya çalışıyorsunuz? Windows 10 kurun. Ayrıca Windows 8.1 desteği sona erdi (Temel destek).

Ayrıca Windows 10'un yavaş olduğunu kim söyledi? Evet kabul ediyorum, biraz yavaş açılıyor, SSD şart ama açıldıktan sonra gerek oyunlarda gerek kullanırken herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. (Ben yaşamadım)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı