Windows 8.1 Pro Şifre Sorunu

batuhanvitoniko

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi Windows 8.1 (x64) işletim sistemim var, ben yaklaşık 1 ay önce giriş şifresi koydum. Fakat denetim masası ve diğer ayarlara baktığım zaman şifreyi kapatmak gibi bir seçenek olmadığını farkettim, bu konuda yardımcı olursanız minettar olurum.

Öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim. Başlıkta belirttiğim gibi Windows 8.1 (x64) işletim sistemim var, ben yaklaşık 1 ay önce giriş şifresi koydum. Fakat denetim masası ve diğer ayarlara baktığım zaman şifreyi kapatmak gibi bir seçenek olmadığını farkettim, bu konuda yardımcı olursanız minettar olurum.
Arama kısmına netplwiz yazın ve enterleyin o pencerede bir kutucuk olacak onun tikini kaldırın. Sonra uygula deyin ve şifrenizi son kez girin. Bilgisayar uykudan sonra şifre sormamasını istiyorsanız onu bilgisayar ayarlarına girip oturum açma seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı