Windows Embedded 8.1 Industry Pro 64 Bit Wifi Bağlanmama Sorunu

heisenberg1789

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Herkese merhaba.

Bilgisayar kapatıp daha sonra açtığımda wifi'ye bağlanmıyor. Wifi işareti gözüküyor ama wifi'nin olduğu yerdeki işaretin içi boş ve üzerinde bir yıldız oluyor. Çevredeki ve kullandığım wifiları görüyor ama bağlan dediğim zaman bağlanmıyor ve bilgisayarı yeniden başlatıncaya kadar sürekli bağlanılıyor diye gözüküyor.

Her şey tam. Tüm driverlar yüklü neden olduğunu anlayamadım. Daha önce bu problemi yalayıp sorunu çözenler yardım eder ise memnun kalırım.

Anlattığım durumu ekran görüntüsü olarak yükledim.

Herkese teşekkürler şimdiden..

Dosya Ekleri

• adsız-2.jpg
    adsız-2.jpg
    1,7 KB · Görüntüleme: 426
Bilgisayarı taramanızı ve de öncelikle driverı silip tekrar yükleminizi tavsiye ederim, ccleaner ile silmeyi de unutmayınız. Yalnız dikkat etmeniz gereken şey wireless driverı silerseniz kablo ile bağlanmak zorunda kalacaksınız bunu unutmayın. Kolay gelsin.

Onu ilk başta yaptım zaten ama hala devam ediyor.

1-) Wireless ı kapatıp sadece kabloyla bağlanmayı denediniz mi?
2) Kendi telefonunuzdan interneti paylaşıp pc den bağlanmayı deneyiniz ve bağlanıp bağlanmadığına bir bakın.
3) Bağdaştırıcı ayalarına girip, bağlantı kurduğunuz ağı seçip özellikler kısmında herhangi bir tik in seçilip seçilmediğine baktınız mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00