Windows 8.1 Pro Ve Öğrenciler için Windows 8.1 Pro Arasındaki Fiyat Farkı

Makaleler
8
Daha fazla  
www.microsoftstore.com: Microsoft Mağazası Türkiye Resmi Sitesi da Windows 8.1 pro arasında neden bu kadar fiyat farkı var? Öğrenciler için olanda kısıtlamalar mı var?
win8.jpg

Öğrenci fiyatı yazanı bilmiyorum fakat bugün dreamspark'tan indirdiğim lisanslı ücretsiz windows'u deneme şansım oldu. Windows 8.1 Industry Pro diye geçiyor tek farkı var, metro uygulamalarının nerdeyse tamamı kaldırılmış son derece sade bir sistem geliyor ve edu.tr eposta adresiyle alınabiliyor. Kişiler, posta, takvim, havadurumu, haber hatta video, fotoğraflar, okuyucu gibi metro uygulamalarının nerdeyse tamamı kaldırılmıştı. Tavsiye ederim, lazım olanları mağazadan indirip sade bir şekilde kullanırsın.

Windows 8.1 Industry Pro bende gördüm. Yanılmıyorsam öğrenci belgesi veya öğrenci kimliğinin resmini çekip gönderdiğin zamanda veriyorlar diye biliyorum. Yinede elimde orijinal cd olması daha iyi diye düşünüyorum. Metro uygulamalarda çok önemli değil. Oyun program vb. uygulamalarda yükleme yaptığımız zaman kısıtlama yapmasın yeter.

Kısıtlama yok. Öğrenci belgesi vs vermene de gerek yok. Eğer üniversite öğrencisiysen, okulun sana verdiği bir edu.tr uzantılı eposta adresi olmalı. O eposta adresiyle, aşağıda verdiğim linkte önce dil seçip sonra "get verified" tuşuna tıkladıktan sonra giriş yap. Sonrasında o eposta adresine bir doğrulama maili gidecek, gerekli doğrulamayı yaptığında öğrenci belgesi fotoğrafı göndermene gerek kalmıyor. Doğrulama işleminden sonra da download tuşu aktif olacaktır. iso dosyasını indirip, istersen usb belleğe istersen dvd'ye yazarsın. Usb daha hızlı olacaktır.
Microsoft DreamSpark - Product Windows Embedded 8.1 Industry Pro with Update

Benim @ogrenci.edu.tr uzantılı mail adresim var. Ancak bu mail adresini girdiğimde "Your email domain is not currently registered with us. You can choose another verification method or supply documentation as evidence of your academic status." uyarısı veriyor.

Benim @ogrenci.edu.tr uzantılı mail adresim var. Ancak bu mail adresini girdiğimde "Your email domain is not currently registered with us. You can choose another verification method or supply documentation as evidence of your academic status." uyarısı veriyor.

E-posta şu anda bizimle birlikte kayıtlı değil. Sen akademik durumu delil olarak başka bir doğrulama yöntemi veya tedarik belgeleri seçebilirsiniz. Çeviri bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı