nickyokaga
Kilopat
Daha fazla
Embedded Industry Pro kur
Onun sürücü desteği Vistada kalmıştır ondan sorun yaşıyorsun. İstersen Vista sürücüsünü indirip aygıt yöneticisinden sürücüyü elle kur.ATI Radeon X1550 (Kurtuluş Savaşı'ndan kalma biliyorum. D ama bütçe buna yetmişti)
Embedded Industry Pro kur
Onun sürücü desteği Vista'da kalmıştır ondan sorun yaşıyorsun. İstersen Vista sürücüsünü indirip aygıt yöneticisinden sürücüyü elle kur.
Amd Hd 5000 serisi ve üstü 8.1 ve 10 da destekliyor. Bir iki oyun oynarım dersen r7 240(128 ve 64 bit olarak iki versiyon var) da olur ama işlemcin tam olarak kartı besler mi bilmiyorum hızı biraz düşük. Bunun dışında Gt710, 730, 630 falan var alabileceğin.Hocam onu hiç duymadım bir de Pro'daki özelliklere ihtiyacm yok sadece oyun oynuyorum
Tamam hocam bu arada 500TL'ye bu sistem için 1GB falan ekrna kartı bulunabilir mi? D
İkisi arasındaki tek fark; Single Language'de sadece tek dil var, Pro'da her dil var. O sistemde çok fark edeceğini zannetmiyorum ama SL daha hafif.Windows 8.1 Pro 32 Bit mi yoksa Windows 8.1 Single laungage 32 Bit'te daha iyi performans alırım?
Arkadaşlar sistemim şu:
Intel Core 2 Duo 2.20GHz
3GB RAM.
512MB ekran kartı.
Ekran kartı Windows 10 da sıkıntı çıkarıyor. Windows 8.1 Pro 32 Bit mi yoksa Windows 8.1 Single laungage 32 Bit'te daha iyi performans alırım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.