Windows 8.1 Pro vs Single Language

Embedded Industry Pro kur

Hocam onu hiç duymadım bir de Pro'daki özelliklere ihtiyacm yok sadece oyun oynuyorum

Onun sürücü desteği Vista'da kalmıştır ondan sorun yaşıyorsun. İstersen Vista sürücüsünü indirip aygıt yöneticisinden sürücüyü elle kur.

Tamam hocam bu arada 500TL'ye bu sistem için 1GB falan ekrna kartı bulunabilir mi? D

Hocam onu hiç duymadım bir de Pro'daki özelliklere ihtiyacm yok sadece oyun oynuyorum

Tamam hocam bu arada 500TL'ye bu sistem için 1GB falan ekrna kartı bulunabilir mi? D
Amd Hd 5000 serisi ve üstü 8.1 ve 10 da destekliyor. Bir iki oyun oynarım dersen r7 240(128 ve 64 bit olarak iki versiyon var) da olur ama işlemcin tam olarak kartı besler mi bilmiyorum hızı biraz düşük. Bunun dışında Gt710, 730, 630 falan var alabileceğin.
Biraz daha eski ama performansı fena olmayan hd5570, 6570 ler var. Bunları ikinci elde 500 liradan daha ucuza alırsın.
İyi fiyat araştırması yap çünkü 500 lira bu kartlara çok. Belki piyasa berbat olduğundan r7 240 o para eder anca.

Arkadaşlar sistemim şu:
Intel Core 2 Duo 2.20GHz
3GB RAM.
512MB ekran kartı.
Ekran kartı Windows 10 da sıkıntı çıkarıyor. Windows 8.1 Pro 32 Bit mi yoksa Windows 8.1 Single laungage 32 Bit'te daha iyi performans alırım?

Hocam RAM düşük zaaten ben 6 GB RAM'lik laptopumda Single Language de RAM yetmiyor oyunlarda Pro önermem :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı