4 471153 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 24 Haziran 2021 #1 Windows 8.1 Pro sistemde bir güncellemeyi kaldırmak istiyorum ama güncellemeyi seçip kaldırma ve düzelt seçeneklerine ulaşamıyorum. Nasıl kaldırırım bu güncelleştirmeyi?
Windows 8.1 Pro sistemde bir güncellemeyi kaldırmak istiyorum ama güncellemeyi seçip kaldırma ve düzelt seçeneklerine ulaşamıyorum. Nasıl kaldırırım bu güncelleştirmeyi?
Çözüm Psikoptik 24 Haziran 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Psikoptik Picopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 2 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 4 471153 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 24 Haziran 2021 #3 Psikoptik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ilk yöntemi deneyerek kaldırdım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021 Artı 1 Eksi
Psikoptik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ilk yöntemi deneyerek kaldırdım.
Psikoptik Picopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 471153 dedi: Arkadaşım bu bende olsa bu konuyu açmam herhalde değil mi? Teşekkürler hocam ilk yöntemi deneyerek kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Ne demek, önemli değil. Umarım bu sorunu bir daha yaşamazsın. Artı 0 Eksi
471153 dedi: Arkadaşım bu bende olsa bu konuyu açmam herhalde değil mi? Teşekkürler hocam ilk yöntemi deneyerek kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Ne demek, önemli değil. Umarım bu sorunu bir daha yaşamazsın.