Otomatik olarak geçecektir ancak yükselttikten sonra temiz kurulum yaparsanız daha faydalı olacaktırŞu anki işletim sistemim Windows 8.1 pro. Sağ altta çıkan simgeden Win'10 yükselttiğimde UEFI Win 10'a geçer mi ?
Katılıyorum, bende temiz kurulum yapmak istiyordumOtomatik olarak geçecektir ancak yükselttikten sonra temiz kurulum yaparsanız daha faydalı olacaktır![]()
Hocam sistem UEFI ise şuanda UEFI olarak geçiyor diye biliyorum sisteminiz UEFI mi şuanda?Katılıyorum, bende temiz kurulum yapmak istiyordum. Kesin UEFI olarak geçer değil mi ?
O zaman direk UEFI'ye geçmesi gerekli.Evet şuan UEFI kullanıyorum, sadece sağ alttan yükseltecektim.
Nasıl alttan aldığınız için? Windows imajını iso olarak kayıt et diyerek USB'dende kurulum yapabilirsiniz. Win8 lisansınız varsa lisans istemiyor diye biliyorum.Şimdi geçmez ise USB yolundan tekrar kurulum yapmam gerekli fakat alttan yaptığım için USB çekme şansım yok. Ayrıca Win10 Geçtiğim zaman sınırlı süre için değil full sürüm olacak değil mi ? Yani bir daha benden key almamı veya ücret ödememi istemez değil mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.