Windows 8.1 Püf Noktaları

BrainHacker

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Königswinter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Talebe
Merhaba arkadaşlar Recep Baltaş'ın rehberinden yararlanarak Windows 8.1 kuracağım. Bana önereceğiniz ya da yapmam gereken şeyler nedir?

Merhaba arkadaşlar Recep Baltaş'ın rehberinden yararlanarak Windows 8.1 kuracağım. Bana önereceğiniz ya da yapmam gereken şeyler nedir?
Önerim en yakın zamanda kurmanız. Bana win7' den sonra ilaç gibi gelmişti. Yapmanız gereken şeyler de Recep abi' nin rehberinde anlatılmış ne bir eksik ne bir fazla [emoji4]

Bios ayarlarını yaptım derken. Bilgisayarı açarken flash bellekle açma ayarını yaptınız mı?

Veya bilgisayar açılırken biosun boot kısmından flash belleği seçtiniz mi?

Yaptım ve seçtim.

Seçtikten sonra direkt windows yükleme ekranının gelmesi lazımdı sorunsuz bir şekilde yaptıysanız. Sizde ne gibi bir ekran geliyor? 2nci bir flashınız varsa onunla da aynı işlemi deneyin veya benim kullandığım Windows usb tool ile iso dosyasını flasha yazmayı deneyebilirsiniz ben sorunsuz bir şekilde yapıyorum bu şekilde

Seçtikten sonra direkt windows yükleme ekranının gelmesi lazımdı sorunsuz bir şekilde yaptıysanız. Sizde ne gibi bir ekran geliyor? 2nci bir flashınız varsa onunla da aynı işlemi deneyin veya benim kullandığım Windows usb tool ile iso dosyasını flasha yazmayı deneyebilirsiniz ben sorunsuz bir şekilde yapıyorum bu şekilde
Bende direkt Windows 7 açılıyor. DVD den mi kursam?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı