Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurban bayramı için memlekete gitmeden 1 gün önce geçeceğim 8.1'e.

Şuan kullandığım Windows 8'de bir acayiplik var zaten. Geç falan tepki veriyor. Bir anormallik olduğu açık yani
8.1'in yanına 120 GB SSD'yi döşeyeceğim. Daha ne ister insan.

En güzeli .

- - - Güncellendi - - -

Yiyoda Preview versiyonu full sürümmü bilmiyorum. Demo olur yalandan yere bir daha uğraşırız.
Sana Leecturk'u tavsiye ederim çünkü seed oranları yüksek çünkü ben bile 32 bit sürümünü (2.67 GB hatırlıyorum) 2 saatte indirdim. Sen düşün, taşın, kaşın . Ben indirdim. çok güzel oldu. Bilgisayarım XP'de 15 dk, Windows 7'de 1 dk, Windows 8.1'de 30 saniyeye düştü. Sadece aktivatasyon sorunu var. İmkanın varsa orjinal al. Bende satın alıp gelen key ile aktivitasyonu yapıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Asus notebooklarda 5 dil desteği olduğunu biliyorum. Diğerlerinde sadece Türkçe ve İngilizce var. 8.1'de de bu durum aynı mı diğer notebooklardaki single versiyonlara dil desteği geldi mi ?

İndirme konusu sıkıntı olmadı indirdim. Yalnız sorularım şunlar: Geçen gün indirdiğim windows 8 64 bit dosyasının boyutu 5.3 gb. Nasıl oluyor da bir üst sürümü iki gb daha düşük oluyor? Bu güncelleme falan değil değil mi ? Son olarak 2. mesajdaki xxxx'lileri deşifre edip girdiğimizde orijinal olacak mı ? Sonra uğraşmayalım. Bunu da neden soruyorum, mesela iki üst mesajda aktivasyon sıkıntısı falan denmiş.

Teşekkürler.

Merhaba; sırf bu konuya yorum yapabilmek için üye oldum konudaki 64 bit olan sürümü indirdim. sanal pc'de denemek istedim fakat keyleri kabul etmedi. 2.posttaki keyler + mydigitallife sitesinden bulduğum keylerde olmadı. gerçek kurulumda sorun yaşarmıyım acaba, yoksa sadece sanal pc olduğu için mi bu hatayı alıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…