Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurban bayramı için memlekete gitmeden 1 gün önce geçeceğim 8.1'e.

Şuan kullandığım Windows 8'de bir acayiplik var zaten. Geç falan tepki veriyor. Bir anormallik olduğu açık yani :D
8.1'in yanına 120 GB SSD'yi döşeyeceğim. Daha ne ister insan.

Kurban bayramı için memlekete gitmeden 1 gün önce geçeceğim 8.1'e.

Şuan kullandığım Windows 8'de bir acayiplik var zaten. Geç falan tepki veriyor. Bir anormallik olduğu açık yani :D
8.1'in yanına 120 GB SSD'yi döşeyeceğim. Daha ne ister insan.
En güzeli :D.

- - - Güncellendi - - -

Yiyoda Preview versiyonu full sürümmü bilmiyorum. Demo olur yalandan yere bir daha uğraşırız.
Sana Leecturk'u tavsiye ederim çünkü seed oranları yüksek çünkü ben bile 32 bit sürümünü (2.67 GB hatırlıyorum) 2 saatte indirdim. Sen düşün, taşın, kaşın :D. Ben indirdim. çok güzel oldu. Bilgisayarım XP'de 15 dk, Windows 7'de 1 dk, Windows 8.1'de 30 saniyeye düştü. Sadece aktivatasyon sorunu var. İmkanın varsa orjinal al. Bende satın alıp gelen key ile aktivitasyonu yapıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Asus notebooklarda 5 dil desteği olduğunu biliyorum. Diğerlerinde sadece Türkçe ve İngilizce var. 8.1'de de bu durum aynı mı diğer notebooklardaki single versiyonlara dil desteği geldi mi ?

İndirme konusu sıkıntı olmadı indirdim. Yalnız sorularım şunlar: Geçen gün indirdiğim windows 8 64 bit dosyasının boyutu 5.3 gb. Nasıl oluyor da bir üst sürümü iki gb daha düşük oluyor? Bu güncelleme falan değil değil mi ? Son olarak 2. mesajdaki xxxx'lileri deşifre edip girdiğimizde orijinal olacak mı ? Sonra uğraşmayalım. Bunu da neden soruyorum, mesela iki üst mesajda aktivasyon sıkıntısı falan denmiş.

Teşekkürler.

Merhaba; sırf bu konuya yorum yapabilmek için üye oldum :) konudaki 64 bit olan sürümü indirdim. sanal pc'de denemek istedim fakat keyleri kabul etmedi. 2.posttaki keyler + mydigitallife sitesinden bulduğum keylerde olmadı. gerçek kurulumda sorun yaşarmıyım acaba, yoksa sadece sanal pc olduğu için mi bu hatayı alıyorum?

tj3mp.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı