Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hazır bakmışken. Windows 8.1 final yandex disk linki ekleyebilirmisiniz. Kendi yandex diskimize kaydeder hızlı indirebiliriz. Teşekkür ederim.

Ben de ilk mesajdaki yandex diskten indirmiştim aynı şekil bu: "WindowsBlue-ClientwithApps-64bit-Turkish-X1899629" dosyayı indirmiştim. Doğru sürüm değil mi bu ? Leechturk'ten indiremiyorum paralı üyelik istiyor. Diğer torrent sitelerinde ise güvenilir bağlantı bulamadım. Leechturk torrent dosyasını iletmeniz mümkün mü ?

Bizim için yandex disk daha iyi. Oraya kısa zamanda upload ederseniz çok seviniriz.

Ben dün windows mağazasından windows 8,1'i indirip kurdum. Ama şu anda bilgisayarımda ısınma sorunu başladı. Mağazadan indirdiğim dosya nereye kaydoldu bulamadım. Bunu Dvd ye yazdırıp sıfırdan kurulum yapmak istiyorum. Windows 7 den 79 TL'ye Windows 8'e geçmiştim acaba 8.1'e geçince lisans sorunu yaşar mıyım? Yardım edersen sevinirim:)

Recep kardeş bu konu ile pek alakası yok ama kusura bakma bir sorum vardı. Ben dün windows mağazasından windows 8,1'i indirip kurdum. Ama şu anda bilgisayarımda ısınma sorunu başladı. Mağazadan indirdiğim dosya nereye kaydoldu bulamadım. Bunu Dvd ye yazdırıp sıfırdan kurulum yapmak istiyorum. Windows 7 den 79 TL'ye Windows 8'e geçmiştim acaba 8.1'e geçince lisans sorunu yaşar mıyım? Yardım edersen sevinirim:)

Yaşamazsın. Sürücülerini, 8.1'i kurduktan sonra güncellersin. Sürücülerini güncellediğin zaman fan algoritması değişir ve daha yüksek performans alırsın. Ama dosyalarını nerden bulabilceğini maalesef bilmiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Ben de ilk mesajdaki yandex diskten indirmiştim aynı şekil bu: "WindowsBlue-ClientwithApps-64bit-Turkish-X1899629" dosyayı indirmiştim. Doğru sürüm değil mi bu ? Leechturk'ten indiremiyorum paralı üyelik istiyor. Diğer torrent sitelerinde ise güvenilir bağlantı bulamadım. Leechturk torrent dosyasını iletmeniz mümkün mü ?
Davetiye kodu verebilirim istersen.

Davetiye kodunu şimdi kontrol ettim maalesef kaldırılmış :(

- - - Güncellendi - - -

Windows 8.1 MSDN sürümünü paylaşacakmısınız. :D
Yandex Disk'e yakın zamanda eklenicek diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşamazsın. Sürücülerini, 8.1'i kurduktan sonra güncellersin. Sürücülerini güncellediğin zaman fan algoritması değişir ve daha yüksek performans alırsın. Ama dosyalarını nerden bulabilceğini maalesef bilmiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Davetiye kodu verebilirim istersen.

Davetiye kodunu şimdi kontrol ettim maalesef kaldırılmış :(

Bu ne hız devil kardeş cevabın için sağol. Doğru fan hızlı çalışmaya başladı. Bilgisayarım msi ge 60 onc . bilgisayarımın driverlarını 8.1 olarak yeniden kurarsam ısınma sorunu çözülür mü? yani? onu mu? demek istedin.
Birde windows mağazasından indirdiğim windows 8.1 pro bilgisayarıma inmedi mi??? indiyse nereye indi?? biliyorum çok soru soruyorum ama kusura bakmayın :)

Ekleme: MSi ın internet sitesine girdim ama sadece windows 8 in driverları var. Yani windows 8.1'in driverlarının çıkmasını mı? bekleyeceğiz? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Preview kurulumu açılıyor. Linkleri kontrol eder misiniz?

tpydh.png

Bu ne hız devil kardeş cevabın için sağol. Doğru fan hızlı çalışmaya başladı. Bilgisayarım msi ge 60 onc . bilgisayarımın driverlarını 8.1 olarak yeniden kurarsam ısınma sorunu çözülür mü? yani? onu mu? demek istedin.
Birde windows mağazasından indirdiğim windows 8.1 pro bilgisayarıma inmedi mi??? indiyse nereye indi?? biliyorum çok soru soruyorum ama kusura bakmayın :)

Ekleme: MSi ın internet sitesine girdim ama sadece windows 8 in driverları var. Yani windows 8.1'in driverlarının çıkmasını mı? bekleyeceğiz? :(
Evet demek istediğim oydu. CPU fanının bile sürücüleri olur(Hepsinde varmı bilmiyorum). Bu sürücüleri güncel tutmak ısı problemini ortadan kaldırır. Windows dosyalarını nereye kaydettiğini bilmiyorum ama TeamViewer ile bir kontrol yapabiliriz istersen. Son sorunun cevabı olarak: MSI'ın sitesinde ki driverlar senin bilgisayarına uyar mı bilemiyorum ama sürücülerini Driver Scanner gibi bir program ile güncelleştirebilirsin. Tabi ki lisans satın alman gerekir. İnternetten ufak bir araştırmayla serial bulabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı