Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradan 64 bit sürümü indirdim. 8 gblik codegen flash bellegim var. Buna buradaki programla iso dosyasını kurdum. Pc'yi resetleyip usb'yi seçiyorum. Usb'nin yanında ismi yazmıyor. Hemde şeçtigimde error loading operating system hatası alıyorum. Anakartım biostar GF8100 M2+SE.

Dosyayı yanlış yazmış olabilirsin. Altaki videomu izle. Umarım yardımcı olabilirim.

Windows 8.1 Pro Preview usb belleğe yazıyoruz. - YouTube

Aynısını bende yapıyorum. Fakat videoda sonunda ''backup completed'' diyor. Ama ben yaptıgımda:

''Files Copied Successfully. However, we were unable to run bootsect to make the usb device bootable. If you need assistance with boosect please click the "Online Help" link above for more information'

diyor. Sen 32 kurdun. Ben 64 bit kuruyorum. Sorun onda mı acaba? 32 bit indirmeyi bulamadım. Ondan 64 bit indirdim.

Merhaba arkadaşlar. Ben forumda yeniyim de. Recep abi tarayıcınızda şöyle aratın demiş. Fakat ben bulamadım. Bulsamda güvenemedim. Recep abi yada yetkili bir kişi bana link atabilir mi? Mesaj olarak ama torrent olursa minnetar kalırım. Şimdiden teşekkürler

Öncelikle merhabalar. Yandex'te bulunan geçerli bağlantıyı defalarca indirdim. İnen dosyayı wintobootic'teki alana sürüklediğimde hata uyarısı alıyorum. Bu arada inen dosyalar winrar formatında iniyor sizde de öyle mi oluyor? Çünkü Recep Abinin videosunda ben zipli bir dosya göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Recep abi ciddi anlamda kanayan yaramız bu

Yeni toplanmış bilgisayarda, işletim sistemi henüz kurulmamış iken yapılacak olan bios ayarları nasıl olmalıdır? Nasıl yapılmalıdır?
Ben 20 dakikada 0 bilgisayarı toplayan biri olarak, sırf bios ayarlarını yarım yamalak yapacak diye kaportacılara götürmek istemiyorum. Çünkü bende bilmiyorum.
Uzatmadan konuya geleyim. Bilgisayar yeni toplandıktan sonra, yapılacak olan bios ayarları, işletim sistemi programlaması sonrasında yüklenecek olan driverler (yonga setleri, ekran kartı, sürücüler) bir video halinde bizlere sunsan süper olur. Yorumlarda da sürekli görüyorum ''kendin toplama vatana toplat bios ayarları sıkıntılı'' diye.

Mesela forum sakinlerinin en yaygın kulladığı ana kart.
VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart

Bununla yapılsa bu video çok kişiye fayda sağlayacak. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şuan windows 8 64 bit yüklü bunu mağazadan indirme ile ne farkı var acaba? Windows 8 orjinal bunu kurarsam windows etkinleşirmi?

Eğer Bilgisayarı yada Notebook' kullanıyorsanız ve Lisanslı orjinal İşletim sistemi kullanıyorsanız bir sıkıntı olmaz ama kopya kullanıyorsanız o zaman Lisansını almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…