Evet doğru64 Bit. 32 Bit devri bitti çünkü...
Tamam. Peki indirdiğim dosyayı direk hiçbir proğram kullanmadan usb belleğe ya da dwd ye atsam sorun olur mu? Yani direkt açılışta pc ye usb yi okutup sorunsuz bir şekilde kurulum yapabilir miyim? Tam hatırlayamadım ama format cd lerini pc nin açılışta okuyabilmesi ve format işleminin başlayabilmesi için cd ye bir işlem yapılması gerekiyordu galiba. Onu sormak istemiştim. Yoksa bu iso dosyasını direkt dwd ya da usb ye atıp formatı başlatabilir miyiz?
Yapabilirsiniz biraz önce denedim. Sizin indirdiğiniz 8.1 setup şeklinde yani USB'yi formatlayıp dosyaları atarsanız USB'den boot ettiğinizde kurulum ekranı geliyor. Berke Kan arkadaşın dediği olay ISO dosyasını indirdiğiniz zaman oluyor.Tamam. Peki indirdiğim dosyayı direk hiçbir proğram kullanmadan usb belleğe ya da dwd ye atsam sorun olur mu? Yani direkt açılışta pc ye usb yi okutup sorunsuz bir şekilde kurulum yapabilir miyim? Tam hatırlayamadım ama format cd lerini pc nin açılışta okuyabilmesi ve format işleminin başlayabilmesi için cd ye bir işlem yapılması gerekiyordu galiba. Onu sormak istemiştim. Yoksa bu iso dosyasını direkt dwd ya da usb ye atıp formatı başlatabilir miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.