Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi sürümü kullanmamı tavsiye edersiniz? Yani pro mu enterprise mi falan? Yada RTM ne oluyor tam olarak açabilir misiniz?
Bilgisayarımın özellikleri imzamda mevcut.

Konunun 1. sayfasında ki verdiğiniz siteye giriyorum. Orada 3.6 gb boyutlu bir dosya var. Bu dosya 32 bit mi yoksa 64 bit lik sürüm mü?

Tamam. Peki indirdiğim dosyayı direk hiçbir proğram kullanmadan usb belleğe ya da dwd ye atsam sorun olur mu? Yani direkt açılışta pc ye usb yi okutup sorunsuz bir şekilde kurulum yapabilir miyim? Tam hatırlayamadım ama format cd lerini pc nin açılışta okuyabilmesi ve format işleminin başlayabilmesi için cd ye bir işlem yapılması gerekiyordu galiba. Onu sormak istemiştim. Yoksa bu iso dosyasını direkt dwd ya da usb ye atıp formatı başlatabilir miyiz?

Tamam. Peki indirdiğim dosyayı direk hiçbir proğram kullanmadan usb belleğe ya da dwd ye atsam sorun olur mu? Yani direkt açılışta pc ye usb yi okutup sorunsuz bir şekilde kurulum yapabilir miyim? Tam hatırlayamadım ama format cd lerini pc nin açılışta okuyabilmesi ve format işleminin başlayabilmesi için cd ye bir işlem yapılması gerekiyordu galiba. Onu sormak istemiştim. Yoksa bu iso dosyasını direkt dwd ya da usb ye atıp formatı başlatabilir miyiz?

Yapamazsınız. ISO dosyasını Windows 7 USB/DVD Download tool ile yazdıracaksınız USB'nize.

Yapabilirsiniz biraz önce denedim. Sizin indirdiğiniz 8.1 setup şeklinde yani USB'yi formatlayıp dosyaları atarsanız USB'den boot ettiğinizde kurulum ekranı geliyor. Berke Kan arkadaşın dediği olay ISO dosyasını indirdiğiniz zaman oluyor.

Tamam. Bende direk usb bellek ya da dwd ye atıp kurmayı denerim o zaman. Usb ye direk bir proğram kullanmadan yazmayı istememin sebebi windows 7 usb downland tool, win to flash gibi proğramlarla iso dosyasını usb belleğe yazdığımız zaman o dosyanın bir daha usb bellekten silinemediğini duymuştum. O yüzden böyle bir proğram kullanmak istemiyorum. Sizin dediğiniz gibi usb yi formatlayıp dosyayı direkt atıp o şekilde deneyeceğim.

Harikasın Recep bey... Bende 4 çekirdekli amd fx 4200 aldım l3 cache 8 mb. hangi oyunları yükleyebilirim? Windows 7 ye dönüştürüp oyunları kurarım... Yeter ki iyi oyunlardan haber veriniz.

• Ekran kartı: Ati HD5570 1 GB DDR2 128 bit PowerColor
  • Anakart: Asus M5A78L MLX V2
  • İşlemci: Amd FX 4200 8 mb L3
  • Ram: 4 GB DDR3 1600 MHz
  • Kasa: Pro 2000 350 Watt
  • İ. Sistemi: Windows 8.1 64 bit Enterprise

Bilgilerinize arz ederim... Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı