Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten Windows 8.1 mükemmel olmuş. Kurmak isteyen arkadaşların merakını gidermek amacıyla şöyle bir ScreenShot atayım. :)

Öncelikle Windows 8.1 kurulum aşamasından önce sizden key istiyor. Keyinizi hazırlamayı unutmayın. :)

Masaüstüsü şöyle:

Giriş seviye kullanıcılar için masaüstünü özet geçmeye çalıştım. :)

Windows 8 kullanan arkadaşlar ise Windows 8.1'e geçince hızı hissedeceklerdir.

Not: Internet Explorer 11 mükemmel olmuş.

Ürün anahtarlarından xxxx olan yerlere kafamı nasıl çalıştıracağımı özelden gönderebilir misiniz sayın recep baltaş. :rolleyes:

334NH-RXG76-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Bunu googleye yazınca zaten gizli şifreyi veriyor :D

İlk 2 kısmını Google amcaya verirsen o sana devamını bulacaktır.

Teşekür ederim o şekilde benim aklıma da geldi ama genelde google'da bulduklarımız işe yaramadığı için acaba mı dedim.

- - - Güncellendi - - -

334NH-RXG76-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Bunu googleye yazınca zaten gizli şifreyi veriyor :D

Teşekür ederim :D

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar şimdi part part indirdik diyelim. Bunları iso olarak DVD'ye nasıl yazdıracağız? Normalde iso dosyalarını yazmayı biliyorum ama part part olanlar nasıl yapılıyor? Bunları birleştireceğiz mi? Nasıl birleştireceğiz ve nasıl iso kalıbı oluşturacağız? hiçbir fikrim yok!

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar partları birleştirmek için özel bir şey yapmanıza gerek yok. Hepsinin aynı klasörde olduğundan emin olduktan sonra ilk parta sağ tıklayıp buraya çıkar demeniz(ya da başka bir lokasyona çıkarmak istiyorsanız uygun seçeneği seçmeniz) yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar partları birleştirmek için özel bir şey yapmanıza gerek yok. Hepsinin aynı klasörde olduğundan emin olduktan sonra ilk parta sağ tıklayıp buraya çıkar demeniz(ya da başka bir lokasyona çıkarmak istiyorsanız uygun seçeneği seçmeniz) yeterli.
Bilgi için teşekür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı