Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orijinal keyi zaten işletim sistemini yükledikten sonra kabul ediyormuş. Dediğiniz XXXX kısımlarını girdim ve yüklendikten sonra orijinal keyi ile aktifleştirdim ve sorunsuz kullanıyorum. Teşekkürler :)

Kurulum tamam :) Windows ayarlarını ve dosyalarımı koru ile kurdum. Normal HDD'den girdim. USB ile falan uğraşmadım. 35 dakika sürdü.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Girdiğiniz ürün anahtarına göre değişir, konuyu doğru düzgün okusaydın görebilirdin. :)
Windows 8.1'in son sürümü de indirilmeye hazır. Bu sürüm piyasaya çıkacak olan fakat aylık ücret ödediklerinden dolayı MSDN abonelerine önceden dağıtılan final sürümdür.

Ürün anahtarları.

XXXX kısımlarını bulmak için kafanızı çalıştırmanız gerekmektedir ;)

Kod:
Core: 334NH-RXG76-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Pro: XHQ8N-C3MCJ-XXXXX-XXXXX-XXXXX

- - - Güncellendi - - -

İneceği yok ama, insan bekliyor işte... :D Şaka bir yana sanırsam bu bugün saat 11'e kadar bitmez, olmadı yarın devam ederim indirmeye. :D

su2xu.png

Ben 1 saatte indirdim :) Ancak İngilizce olanı. Bu yüzden son sürat indi ve sizin kadar beklemeye gerek kalmadı Türkçe dil paketi yükleyip daha kısa sürede bitirmiş oldum :)

Arkadaşlar partları birleştirmek için özel bir şey yapmanıza gerek yok. Hepsinin aynı klasörde olduğundan emin olduktan sonra ilk parta sağ tıklayıp buraya çıkar demeniz(ya da başka bir lokasyona çıkarmak istiyorsanız uygun seçeneği seçmeniz) yeterli.

Torrent'ten indirince part yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı