Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurulum tamam :) Windows ayarlarını ve dosyalarımı koru ile kurdum. Normal HDD'den girdim. USB ile falan uğraşmadım. 35 dakika sürdü.

Eki Görüntüle 194

Biraz daha detaylandırabilir misin hocam? Bende herhangi bir veri kaybı yaşamadan update tarzı yükleme yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha detaylandırabilir misin hocam, bende herhangi bir veri kaybı yaşamadan update tarzı yükleme yapmak istiyorum.
Format atarken Şimdi yükleden sonra Yükselt seçeneğini seçersen veri kaybı yaşamazsın. Ancak temiz bir formattan sonra yapman tavsiye edilir yoksa sorunlarla boğuşursun.

Format atarken Şimdi yükleden sonra Yükselt seçeneğini seçersen veri kaybı yaşamazsın. Ancak temiz bir formattan sonra yapman tavsiye edilir yoksa sorunlarla boğuşursun.

2 gün önce format attım W8'e geçtim, tüm driverları güncel hale getirdim. O yüzden tekrar uğraşmak istemiyorum. Dediğin yöntem ile yapacağım teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Kurulum başarılı ancak hata ile başladık serüvene...

m662.png

Norton 360 Windows 8'i desteklerken, 8.1 RTM'i desteklemiyor. Var mı bir çözümü ?

Edit: Bir kaç kere 'Yardım almadan program çalıştır' butonu ile deneyince yüklemeye başladı. Bu arada Upgrade tarzı yükleme yapınca yüklü uygulamalar siliniyor arkadaşlar, bilmeyenler için ufak bir bilgi vereyim dedim, ben her şey kalır zannediyordum ancak kalmadı. Yalnızca masaüstündeki dosyalar ve belgelerin içindeki dosyalar duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız driverlarımın çoğu silinmiş, yüklü programların çoğu silinmiş, yalnızca dosyalar duruyor. Bilgin olsun :)

Aynen öyle, bilseydim driverların silineceğini ben de temiz format atardım. Neyse sağlık olsun :) Yalnız aktifleştirme işi biraz zor arkadaşlar bilginiz olsun. Rahat 1 saat 45 dakika doğru kodları tutturabilmek için uğraştım. Microsoft'u filan arıyorsunuz, boş bir gününüzde yaparsanız daha rahat halledersiniz.

Bende 1 tane program dahi silinmedi. Programların güncel değil ise, bu Windows'un suçu değildir.

Bir tek ekran kartı sorun çıkarttı, onu da silip tekrar yükledim. Canavar gibi çalışıyor :)

Windows 8.1 gerçekten güzel. Windows 8'den çok çok daha stabil. Performansı hissediyorsunuz.

- - - Güncellendi - - -

Aynen öyle, bilseydim driverların silineceğini ben de temiz format atardım. Neyse sağlık olsun :) Yalnız aktifleştirme işi biraz zor arkadaşlar bilginiz olsun. Rahat 1 saat 45 dakika doğru kodları tutturabilmek için uğraştım. Microsoft'u filan arıyorsunuz, boş bir gününüzde yaparsanız daha rahat halledersiniz.

Çok zor değil ki, benim 20 dakikamı aldı. Nerede sorun yaşadın ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı