Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de 18 Ekim'de Windows 8.1'i Windows Mağazası'ndan kurunca da etkinleştirmekle uğraşacak mıyız ?
Elinde Win 8.1 yükseltme anahtarın yok ise, Evet uğraşacaksın :)

- - - Güncellendi - - -

Şu an indirdim kurdum ama etkinleştirme işi zor. Bür sürü activasyon programı kullandım sonuç yok. Bu arada bizim indirdiğimiz işletim sistemi windows 8.1 oldu, pro olmadı. Şimdi tekrar yüklemek istediğimde zaten windows 8.1 kullanıyorsunuz diyor. Nasıl pro yapıcam yardım.
Recep bey cevabı verdi :) Tekrar format atmak zorunda kalacaksın şimdiden format atıp PRO anahtarı ile kurun ve Activation araçları kullanmayın konuda 8.1 uyumlu olan görmedikçe.

Nasıl yani ? Microsoft bedava dedi anahtarı vermesi lazım. Var olan Windows 8 anahtarıyla mı Windows 8.1 kuracağız 18 ekimde ?
Pricing and Packaging for Windows 8.1
Gerekli açıklama burada yapılmış.
Elinde Win 8.0 Orj. lisansı olan, Windows store'dan ücretsiz güncelliyebilecek. Ancak Win 7 ve altı sistemler yükseltme işlemini ücretli yapacak.

Arkadaşlar rica etsem biriniz windows 8.1 RTM'nin torrent ya da indirme linkini verebilir mi ? Recep baltaşın dediği gibi aradım ama çok fazla seçenek çıktı pek güvenemedim. Rica etsem yardımcı olur musunuz ?

Ben Win 7'den formatla direkt kurmayı düşünüyorum ama bu ürün anahtarlarının devamını buldum lakin kısıtlı mı değil mi onu bilmiyorum! Ne yapmalıyım sizce ?

Arkadaşlar rica etsem biriniz windows 8.1 RTM'nin torrent ya da indirme linkini verebilir mi ? Recep baltaşın dediği gibi aradım ama çok fazla seçenek çıktı pek güvenemedim. Rica etsem yardımcı olur musunuz ?

Recep Bey'in linki sağlam ayrıca m3Rt 'te alternatif eklemiş. Konuya daha dikkatli bakın.

Ben Win 7'den formatla direkt kurmayı düşünüyorum ama bu ürün anahtarlarının devamını buldum lakin kısıtlı mı değil mi onu bilmiyorum! Ne yapmalıyım sizce ?

Ürün anahtarı ile kurulum yaparsın ama etkinleştiremezsin. Etkinleştirme için satın almanız gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı