Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah Recep abi ah :). Uzun zamandır meraklısı olduğum Mac Os X işletim sistemine senin sayende geçmiş kadar oldum diyebilirim. İnternette deliler gibi araştırdığım Hackintosh olayına YouTube'deki rehber videoların sayesinde gaza gelip giriştim. Uzun uğraşlar sonucu girdiğim bu yolda başarısızlıkla kalakaldım. Herşey tam istediğim gibi oldu ama DELL INSPIRON N5110 15R Laptopuma iAtkos ML2 kuramadım. Canın sağolsun diyip Windows 8.1 RTM'yi indirdim. Ama henüz aktivasyon KMS'sinin çıkmadığını nerden bilebilirdim :D. Şimdi de uygulamalarda oyunlarda bi anda Windows'u aktifleştirin uyarısını alıyorum tam ekranda. Yani yine beklemedeyiz abi. Herşey için teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef kuramadım. İlk denememde mavi ekran yedim; ikincide ise "Windows yüklenemedi. ......." diye gerisini hatırlamadığım bir hata aldım.

Sonuç olarak Windows 8 ile olan birlikteliğimiz devam ediyor :)
 
Ya arkadaşlar 13 saatte iniyor daha hızlı indirme yöntemi bilen varmı ?

- - - Güncellendi - - -

Daha hızlı indirme yöntemini biliyormusunuz 13 saat diyor yaw :D
 
Satışa Ekim ayında sunulacağı söyleniyor doğru mu acaba? Windows 8 sl kampanyada şuan fiyatı uygun olduğu için onu düşünüyordum almayı ama 8.1'in satışa çıkmasını beklemeli miyim sizce orjinal lisanslı kullanmak için yoksa indirip kurup kısa süre öyle mi kullanmalıyım? Bugün müsait olduğum için format atacağım notebook'a kararsız kaldım o yüzden :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben indirip kurdum fakat önceden aktivasyonun olup olmadığını kontrol etmemiştim, şimdi PRO yu indirip skypeden aktivasyon yapmayı düşünüyorum. O da olmazsa aktivasyon çıkana kadar beklemem gerekicek, kurulum yapmaya herzaman vaktim olmuyor :)

Ayrıca torrentten hızı fena değil, hemen indirebildim sorunsuz, teşekkürler
 
Tamam format attım ve 8.1 pro kuruldu.Skype den aktifleştirdim.Bir müddet böyle kullanayım :)

Acaba skypeden etkinleştirirken Türkiye olarak mı yaptınız yoksa United kingdoms olarak mı yaptınız? Ben şu anda Pro yu indiriyorum, yükleme yapınca bende aynı yöntemi kullnaıcam.
 
Kardeşim lütfen şifreli konuşmazmısın, cidden söylermisin. :confused: Nasıl hızlı indirebiliriz. Off

- - - Güncellendi - - -

Şifreli konuşmaya ne gerek var söylermisin. ;)

- - - Güncellendi - - -

Recep abi nasıl hızl indiricez yardım edermisin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı