Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 8.1 ne yaptıysam adhoc baglantılarını görmüyor. Wındows 8 de böyle bir sorun yoktu. Nokia n 8 internetimi paylaşıyordum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Recep abi bir bilgisayarım var ama hiç win8 almadim buradan indirim serial bulup kalip dosyasiylni usbye yazsam ücretsiz olarak bilgisayarıma kurabilir miyim?

Recep abi ben hic win8 almadim. Şimdi ben isoyu indirip usbye yazdirsam sonrada yüklesem win8'i Gleden serial bulsam ücretsiz kurabilir miyim?

Sayın Berkant bey torrentten nasıl indirmeyi başardınız? Ben yapmadım söyler misiniz? Başka türlü kesintiye uğruyor ve indirmeyi sıfırlıyor baştan başlıyor?

Sayın Berkant bey torrentten nasıl indirmeyi başardınız? Ben yapmadım söyler misiniz? Başka türlü kesintiye uğruyor ve indirmeyi sıfırlıyor baştan başlıyor?

Bu konu ilk açıldığı zamanlar 32 bit indirmiştim kolayca, ama şimdi Google'de arıyorum arıyorum bulamıyorum. 32 Bit Windows 8.1 Yandex disk'e eklense çok iyi olacak. Ben bilgisayarıma 64 bit Windows 8.1 kurdum ama çok yavaştı, Windows 8 Pro'ya geri dönmek zorunda kaldım. :(

Bilgisayarımın özellikleri :

İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200

İntel G31/33

1 GB RAM

Windows 8 Pro 32 Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 32 bit Windows 8.1 olsaydı seve seve Yandex Disk'e koyardım. Maalesef elimde yok. Ama elime geçerse buraya koymaya çalışacağım.

Yükleyeceğim Yandex'e Windows 8.1 32/64 Bit tüm sürümler birarada, 5'er Lira toplayacağım hepinizden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı