[Windows 8.1] Samp Crash Sorunu

Mehmet Gecer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
GTA: San Andreas'ı bilmeyenimiz yoktur herhalde. Yılların oyunu her çocuğun gencin oynadığı oyunlardan bir tanesidir. Bu oyunun bildiğiniz üzere SAMP adında Online oynamak için ek bir yama gibi birşey çıkartıldı. Bu SAMP'yi ben şu an Windows 8.1'de oynayamıyorum. Birçok forumda da çözüm şu olmuş; Yönetici olarak çalıştır, Uyumluluk ayarlarını Windows 98/Me yap, klasör adını değiştir, dosyaları sil baştan yükle vb. Fakat bunların hiçbirisi olmadı. Hepsini denedim olmuyor.

SAMP'yi açıyorum normal bir şekilde sunucunu birisine giriyorum yüklenme kısmında Crash alıp oyundan atılıyorum. Uyumluluk ayarlarını Windows 98/Me yapınca ise SAMP.exe'yi açar açmaz direk oyuna giriyor sunucuya bağlanma ekranında kalıyor oyun. Belgelerim deki user filesin içinde bulunan gta_sa.set dosyasını sildim ama yinede bir işe yaramadı. Ben ne yapabilirim kardeşlerim. Lütfen Technopat ailesi olarak bir çözüm bulalım şu konuya. Yardım eden ve etmeyen bütün Technopat'lara teşekkürlerimi sunarım. İyi forumlar.

sorun çözüldü konu kilit

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı