Windows 8.1 San Andreas Desteği

Yoo, şimdi denedim ve sorunsuz çalışıyor. Buyrun bu da fotosu:

san andreas.jpg

Dostum Windows 8.1'de sorunsuz çalışıyor. Farklı siteden indir. Crack'li falan. Yada istersen internet cafe'lerden usb'ye atabilirsin.

San Andreas'ın Steam versiyonu var. Ve gelen güncelleme her şeyi daha kötü yapıyor. (Örneğin çözünürlük için downgrade etmek gerekiyor). 3 farklı sistemde denedim. Tek düzgün çalıştığı yer eski PC oldu. Sorunun Windows 8.1 ya da 7 olmasıyla alakası yok. Windows 8.1'de sorun çıkarttığı PCde Windows 7'de de(64 bit ya da 32 bit fark etmez) sorun çıkartıyor.

Oyunu sorunsuz çalıştırmak için denediklerim:

1/Tek çekirdek ve tek thread üzerinden çalıştırmak. Aksi takdirde mouse problemleri oluyor.

2/NVIDIA driverlarını downgrade etmek. Yeni NVIDIA driverlarının eski oyunlarda performans kaybına sebep olduğunu çok gördüm. Catalyst'in farklı driverlarında denemedim.

3/Şu programı denedim(bir çok sorunu çözüyormuş):

GTAGarage.com » Silent's ASI Loader

R9 270X+FX6300 ve GT 740M+İ3 ile 20 fpsnin altına düştüğüm oluyor. Pentium 4 ve Pentium Dual Core ile bu oyunu sorunsuz oynamıştım işin komik tarafı.

Onun dışında oyunda bazı grafiksel glitchler oluyor ancak çoğunun çözümü var. Z-Fighting'e çözüm bulamadım ama artık o soruna alıştık.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı