Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Windows 8 yüklü bilgisayarıma format atıp Windows 8.1 kurdum bilgisayarım pcı'dan bağlı ses kartımı görmüyor. Ses kartının modeli Sound Blaster sb0680.
Bu forumda açtığım 19 konunun sadece 2 tanesine doğru düzgün cevap aldım. insanlar birbirlerinin sorularına yardım etmeyecekse forumun ne anlamı var? Yazım yanlışı var mı diye bakana kadar insanların sorularını cevaplasanız herkes mutlu olurdu.
Driver Identifier adlı yazılımı kur, linki buraya at. Bu arada bu forumda yüzlerce konu açılıyor. Neredeyse hepsinin yanıtı veriliyor. Sabır ediniz. Beğenmiyorsanız çöp forumlarda takılmaya devam.