Windows 8.1 Simgeler Gözükmüyor

qwettey

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle kolay gelsin:

Sorunum şu:

Masaüstünde veya herhangi bir klasörde simgeler beyaz oluyor ve kendilerine gelmeleri cidden uzun sürüyor hatta bazen gelmiyor.

Ayrıca bilgisayarıma vs. girince uzun bir süre bekliyorum. Yeni başıma geldi ve sistem geri yüklemesi yapamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Resim ekleyebildim mi emin değilim.

FKbGUda.png Z0AGA0s.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem taraması yapın. Windows güncellemesi ve sürücü güncellemesi var ise yapın. Virüs olduğunu düşünüyorum. Aynı sorunu yaşadım. Bende virüsten dolayı olmuştu.

Birkaç saat önce internetim sürekli kesildiği için yine technopat forumda aynı sorunu yaşayan birini buldum ve cevaplardaki programları+ kendi programlarımla tarama yaptım birkaç virüs çıktı şuan temiz.Windows güncellemesi yaparken Windows update donuyor.Bu yüzden tekrar deneyemedim

Bu arada bilgisayar açıldığında C:\Windows\SysWOW64\rundll32.exe C:\Users\Fatih\AppData\Local\Temp\\mdi164.dll başlatılamadı gibi bir sorun alıyorum ve az önce JRT ile tarattıktan sonra JRT bu dosyaya Suspicious HKCU\..\Run entries found. Trojan:JS/Medfos.B? böyle dedi.Bununla bi alakası varmı bu mdi164.dll başlatılamadı sorunuyla beraber başladı sanırım bu sorun.Nedir bu mdi164.dll?

Biraz araştırma yaptım ve bu mdi164.dll nin malware olduğunu tespit ettim ama hala her girişte bu hatayı alıyorum.Sanırım simgelerin gözükmemesi ve bilgisayarım,denetim masası gibi yerlere giremememin sebebi de bu lütfen yardım edin ne yapmalıyım.Denetim masasına giremediğim için update yapamıyorum.
Herdprotect The library mdi164.dll has been detected as malware by 7 anti-virus scanners. It is set to automatically start when a user logs into Windows via the current user run registry key under the display name ‘tsiVideo’. - Read more at Malware scan of mdi164.dll c3c0d0dfb6b2a154a5cfcb3311e21c5cd03b43ff - herdProtect bu şekilde açıklamış

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı