MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #1 Sistemim; GIGABYTE P25 Gaming Dizüstü 2013 Çıkışlı Windows 8.1 Single Language 1920x1080 60hz NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB VRAM 8GB DDR3 RAM 1600MHz Intel Core i7 4700MQ 2.40 GHz LITEON-IT 128GB SSD Seagate 1TB HDD Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2020
Sistemim; GIGABYTE P25 Gaming Dizüstü 2013 Çıkışlı Windows 8.1 Single Language 1920x1080 60hz NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB VRAM 8GB DDR3 RAM 1600MHz Intel Core i7 4700MQ 2.40 GHz LITEON-IT 128GB SSD Seagate 1TB HDD
2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 6 Şubat 2020 #2 MertEfeSarıtaş dedi: Sistemim; GIGABYTE P25 Gaming Dizüstü 2013 Çıkışlı Windows 8.1 Single Language 1920x1080 60hz NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB VRAM 8GB DDR3 RAM 1600MHz Intel Core i7 4700MQ 2.40 GHz LITEON-IT 128GB SSD Seagate 1TB HDD Genişletmek için tıkla... Windows 10'da daha çok performans alırsın, SSD üzerine Flash Bellek ile temiz kurulum yap yeterli. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
MertEfeSarıtaş dedi: Sistemim; GIGABYTE P25 Gaming Dizüstü 2013 Çıkışlı Windows 8.1 Single Language 1920x1080 60hz NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB VRAM 8GB DDR3 RAM 1600MHz Intel Core i7 4700MQ 2.40 GHz LITEON-IT 128GB SSD Seagate 1TB HDD Genişletmek için tıkla... Windows 10'da daha çok performans alırsın, SSD üzerine Flash Bellek ile temiz kurulum yap yeterli.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 6 Şubat 2020 #3 Bugüne kadar geçmemen bir hataymış sistemin güzel ve W10 sistemde daha güzel performans verir. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
KS KS MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #4 Halil Emre Doğmuş dedi: Windows 10'da daha çok performans alırsın, SSD üzerine Flash Bellek ile temiz kurulum yap yeterli. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım tavsiye edebileceğin bir rehber video var mı? Artı 0 Eksi
Halil Emre Doğmuş dedi: Windows 10'da daha çok performans alırsın, SSD üzerine Flash Bellek ile temiz kurulum yap yeterli. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım tavsiye edebileceğin bir rehber video var mı?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 6 Şubat 2020 #5 MertEfeSarıtaş dedi: Nasıl yapacağım tavsiye edebileceğin bir rehber video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
MertEfeSarıtaş dedi: Nasıl yapacağım tavsiye edebileceğin bir rehber video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 6 Şubat 2020 #6 MertEfeSarıtaş dedi: Nasıl yapacağım tavsiye edebileceğin bir rehber video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bunu buldum iyi anlatan. Artı 0 Eksi
MertEfeSarıtaş dedi: Nasıl yapacağım tavsiye edebileceğin bir rehber video var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bunu buldum iyi anlatan.
KS KS MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #7 HEED dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bunu buldum iyi anlatan. Genişletmek için tıkla... Şu anki Win 8 deki ayarlarım vesaire C: diskimdeki hiçbirşey gitmeyecek değil mi? Artı 0 Eksi
HEED dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bunu buldum iyi anlatan. Genişletmek için tıkla... Şu anki Win 8 deki ayarlarım vesaire C: diskimdeki hiçbirşey gitmeyecek değil mi?
2 274000 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 597 Makaleler 1 6 Şubat 2020 #8 MertEfeSarıtaş dedi: Şu anki Win 8 deki ayarlarım vesaire C: diskimdeki hiçbirşey gitmeyecek değil mi? Genişletmek için tıkla... Gidecek, eğer önemli dosyaların varsa farklı bir taşınabilir diske atabilirsiniz. (Fotoğraf vs. gibi) Artı 0 Eksi
MertEfeSarıtaş dedi: Şu anki Win 8 deki ayarlarım vesaire C: diskimdeki hiçbirşey gitmeyecek değil mi? Genişletmek için tıkla... Gidecek, eğer önemli dosyaların varsa farklı bir taşınabilir diske atabilirsiniz. (Fotoğraf vs. gibi)
KS KS MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 320 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #9 Halil Emre Doğmuş dedi: Gidecek, eğer önemli dosyaların varsa farklı bir taşınabilir diske atabilirsiniz. (Fotoğraf vs. gibi) Genişletmek için tıkla... Şuan böyle birşey çalışıyor muhtemelen uygulamaları kuruyor. (Temiz kurulum istemedim ama USB'den kurdum.) MertEfeSarıtaş dedi: Şuan böyle birşey çalışıyor muhtemelen uygulamaları kuruyor. (Temiz kurulum istemedim ama USB'den kurdum.) Genişletmek için tıkla... Evet dün Win 10 kurmanın ardından sıkıntı yaşadım ve format atıp 8.1'e temiz bir dönüş yapmak zorunda kaldım. En azından format attım yer de açıldı ssd'de. Son düzenleme: 7 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
Halil Emre Doğmuş dedi: Gidecek, eğer önemli dosyaların varsa farklı bir taşınabilir diske atabilirsiniz. (Fotoğraf vs. gibi) Genişletmek için tıkla... Şuan böyle birşey çalışıyor muhtemelen uygulamaları kuruyor. (Temiz kurulum istemedim ama USB'den kurdum.) MertEfeSarıtaş dedi: Şuan böyle birşey çalışıyor muhtemelen uygulamaları kuruyor. (Temiz kurulum istemedim ama USB'den kurdum.) Genişletmek için tıkla... Evet dün Win 10 kurmanın ardından sıkıntı yaşadım ve format atıp 8.1'e temiz bir dönüş yapmak zorunda kaldım. En azından format attım yer de açıldı ssd'de.