Windows 8.1'den 10'a geçmeli miyim?

Windows 10'un 1511 sürümünü kur Defender ve güncellemeleri kapat bir de arkada en fazla 4 veya 3 tane uygulama çalıştır gayet hızlı olur.

Hocam güncelleme desteği 2017 de bitmiş bir Windows 10 sürümünü indirmeyi önermem. Ayrıca hard disk ile Windows 10 kullanırsa sistemi 8.1'den daha ağır çalışır ve konu sahibinin bunu isteyeceğini düşünmüyorum.

Önermiyorum 6 GB RAM'im var ve Windows 10 kullanırken monitöre kafa atasım gelmişti direkt Windows 8.1 Single Language kurdum sana tavsiyem 8.1'de kalman zaten 2 Sene'ye destek biter o zamana kadar SSD alırsan Windows 10 geçebilirsin ama şöyle deyim Microsoft Windows 10'un 20H2 sürümü ile Windows 10'u çöp etti.

Hocam güncelleme desteği 2017 de bitmiş bir Windows 10 sürümünü indirmeyi önermem. Ayrıca hard disk ile Windows 10 kullanırsa sistemi 8.1'den daha ağır çalışır ve konu sahibinin bunu isteyeceğini düşünmüyorum.

Hocam Windows'un yeni sürümlerinde performans düşüşü var bu yüzden eski bir sürüm önerdim. Bende HDD ile Windows 10 kullanıyorum ama Defender ve güncellemeleri kapattığım için hızlı çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı