Çözüldü Windows 8.1 Sınırlı Erişim Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

karamamba24

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim bir kaç gündür internetimle alakalı problemim var ve bu problem yaklaşık 3-4 gündür sıklıkla ve hergün olmaya başladı. Sorunu söylüyorum;

sürekli internet kopuyor ve sınırlı bağlantı diyor. Bazen onu bile göstermezken internetim kopuyor ve ağ bağdaştırıcısını sıfırlıyorum. Tekrar bağlanıyorum öyle düzeliyor. Sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım. Bağdaştırıcım Qualcom Atheros ve güncel durumda. İnanın modemin keyfine göre hareket ediyorum kafasına göre kopuyor bağlantı anlamış değilim. Evde 2 laptop daha var. Benim bağlantım yokken onlar gayet düzgün bir şekilde bağlanıyor, lütfen yardım edin.

Laptop'um Toshiba Satellite
  • Windows 8.1
  • Ağ bağdaştırıcım Qualcom Atheros
  • Modemim TTNet Huawei Fiber
Daha başka bilgi gerekiyorsa yazabilirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayıt yöneticisinden Wireless Network Adapter sürücüne gelip sağ tıkla. Sürücü yazılımını güncelleştir de. Sürücü yazılımı için iblgisayarımı tara de. Bilgisayarımdaki aygıt sürücü listesinden seçmeme izin ver de. Orada Microsoft'un sürücüsü varsa onu seç. Yoksa sürüm tarihi en eski olanı seç. Sistemi yeniden başlatıp son durum hakkında bilgi ver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı