Windows 8.1 sisteme hatalardan dolayı format atılmalı mı?

Makaleler
1
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi
Selam herkese. Bir sureden beri Windows 8.1'de USB bellege dosya yuklemede hatalar aliyorum. USB bellege dosyayi yukliyorum ve yukledigim dosyaya giriyorum(program ya da txt vb dosyalara) hata aliyorum. 2 USB bellek var. Biri 2 GB digeri 8 GB.

Bu iki USB bellege bilgisayarımdan dosya yukliyorum hata aliyorum. Başka USB bellek taktim bilgisayara boyle sorun yasamadim. USB bellege format attım yine olmadi. Bir de USB bellekte tuhaf bir sekilde program mi klasor mu belli degil uuuuu, uuuu diye bir suru klasor cikiyor. Soyledigim 2 USB bellekte bu sorunu yasiyorum. Basga USB bellekte bu sorun yok.

Bilgisayarin diskinde boyle sorun yok. Bilgisayara format atmali miyim? Yoksa USB bellekten mi sorun? Eger bilgisayardan olsaydı diger taktigim USB belleklerde de boyle sorun olurdu. Yani bu virus degil ya da bulasici degil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:
2 GB RAM, 2.16 GHz, 300 GB HDD.

Lxle veya Lubuntu gibi bir dağıtıma geçmeniz daha iyi olur. Onun haricinde yapabilecek pek bir şeyiniz yok.
Soylediginiz isletim sisteminde calisma bilgim olmadigi icin o isletim sistemine gecemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…