Windows 8.1 SL İSO dosyasını nerede bulabilirim?

Precise

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir notebook aldım içinde Windows 8.1 Single Language yüklü olarak geldi. Aynı işletim sistemini tekrar kurmak istiyorum fakat usb veya dvd'ye çekebileceğim bir iso dosyası göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha açabilirmisin kardeşim tam olarak anlıyamadım benim orjinal işletim sistemimi bi dvd haline getirmek istiyorum gerektikçe format vs. için bu işlemi tam olarak o attığın link den ne indirerek nasıl yapıcağım?

Anladım kardeşim öncellikle teşekkür ediyorum. Peki bu SL iso dosyası nedir? Benim win 7 prof bi pc var onunda işletim sistemi cd si kayboldu hem bunu hem win 8.1 olan notebook'um için orjinal işletim sistemlerini indirmek istiyorum bu sl otomatik tespit edip aynı işletim sistemini mi indirmeye yarıyor ?

Sinle Language iso dosyası demek. Yani DVD veya USB yazabilirsin. Kurulum yaparsın ancak lisans girmen gerekir. Windows 7 yüklü cihaza kurarsın ama onun için ayrı bir lisans girmen gerekir. Windows 8.1 yüklü cihaz otomatik olarak lisansı tanıyacaktır. Ama Windows 7 yüklü cihaz için ayrıca lisans alman gerekiyor. Eğer Windows 8.1 yüklü cihaz lisansı kabul etmez ise bu rehberi incele. Lisansı öğrenip kendin girersin.

BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal

2. sorduğum soruyu tam olarak anlatamamışım kardeşim. Windows 7 Prof. Lisansı mevcut ve şuan kurulu ama tekrardan format atmak istiyorum. Windows 7 Prof. orjinal iso dosyasına nasıl ulaşabilirim?

Sinle Language iso dosyası demek. Yani DVD veya USB yazabilirsin. Kurulum yaparsın ancak lisans girmen gerekir. Windows 7 yüklü cihaza kurarsın ama onun için ayrı bir lisans girmen gerekir. Windows 8.1 yüklü cihaz otomatik olarak lisansı tanıyacaktır. Ama Windows 7 yüklü cihaz için ayrıca lisans alman gerekiyor. Eğer Windows 8.1 yüklü cihaz lisansı kabul etmez ise bu rehberi incele. Lisansı öğrenip kendin girersin.

BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal

Kardeşim Windows 7 Home Prof. işletim sisteminin orjinalini hangi sağlam kaynaktan indirmeliyim elimde ürün anahtarı mevcut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı