A Ali karamansoy Hectopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar; Ben buradan Windows 8.1 indirdim. Kurar iken anahtar yazılıyor. İşte lisans anahtarı ona Core SL'nin anahtarını yazarsam PRO olur mu ? Bir de format atıldıktan sonra PC'ye hangi programlar yüklenecek ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar; Ben buradan Windows 8.1 indirdim. Kurar iken anahtar yazılıyor. İşte lisans anahtarı ona Core SL'nin anahtarını yazarsam PRO olur mu ? Bir de format atıldıktan sonra PC'ye hangi programlar yüklenecek ? Yardımlarınızı bekliyorum.
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #2 Driverlerini kur ve güncellemelerini yap. Sonra Chrome CCleaner vs.. programları kurabilirsin.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 8 Ağustos 2014 #3 Single Language orijinal lisans anahtarı ile buradaki PRO sürümünü etkinleştiremezsiniz. SL lisansınız boşuna gitmiş olur. Buradan Single Language indireceksiniz: Windows 8.1.1 Core Single Language x64 İndirme Bağlantısı | Technopat Sosyal Format sonrası kurulabilecek programlar için şu konuya bakabilirsiniz: Format attıktan sonra yüklenmesi gereken programlar ve yapılması gereken ayarlar? | Technopat Sosyal Güncel rehberden de yonga seti, ekran kartı sürücüsü kurulumu gibi format sonra temel ayarlandırmalardan yardım alabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma için: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Bu kadar konu yeterli sanırım. Bunlara rağmen bir sorununuz varsa Technopat Sosyal'de konu açmanız yeterlidir. Teşekkürler. Son düzenleme: 8 Ağustos 2014
Single Language orijinal lisans anahtarı ile buradaki PRO sürümünü etkinleştiremezsiniz. SL lisansınız boşuna gitmiş olur. Buradan Single Language indireceksiniz: Windows 8.1.1 Core Single Language x64 İndirme Bağlantısı | Technopat Sosyal Format sonrası kurulabilecek programlar için şu konuya bakabilirsiniz: Format attıktan sonra yüklenmesi gereken programlar ve yapılması gereken ayarlar? | Technopat Sosyal Güncel rehberden de yonga seti, ekran kartı sürücüsü kurulumu gibi format sonra temel ayarlandırmalardan yardım alabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma için: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Bu kadar konu yeterli sanırım. Bunlara rağmen bir sorununuz varsa Technopat Sosyal'de konu açmanız yeterlidir. Teşekkürler.