Windows 8.1 SL Lisansı PRO'da da Kullanılabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali karamansoy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar;

Ben buradan Windows 8.1 indirdim. Kurar iken anahtar yazılıyor. İşte lisans anahtarı ona Core SL'nin anahtarını yazarsam PRO olur mu ? Bir de format atıldıktan sonra PC'ye hangi programlar yüklenecek ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Driverlerini kur ve güncellemelerini yap. Sonra Chrome CCleaner vs.. programları kurabilirsin.

Single Language orijinal lisans anahtarı ile buradaki PRO sürümünü etkinleştiremezsiniz. SL lisansınız boşuna gitmiş olur.

Buradan Single Language indireceksiniz: Windows 8.1.1 Core Single Language x64 İndirme Bağlantısı | Technopat Sosyal

Format sonrası kurulabilecek programlar için şu konuya bakabilirsiniz: Format attıktan sonra yüklenmesi gereken programlar ve yapılması gereken ayarlar? | Technopat Sosyal

Güncel rehberden de yonga seti, ekran kartı sürücüsü kurulumu gibi format sonra temel ayarlandırmalardan yardım alabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma için: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal

Bu kadar konu yeterli sanırım. Bunlara rağmen bir sorununuz varsa Technopat Sosyal'de konu açmanız yeterlidir. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı