Windows 8.1 SL vs Windows 10

RmzBrk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Eğer benim sorduğum soru daha öncede sorulmuşsa özür dilerim. Foruma bayadır girmiyordum. Her neyse. Evet arkadaşlar geçmeye değer mi ama size bir kaç sorum var.
* Sınırsız lisans mı olur?
* Oynadığım oyunlarda ve driverlerde sıkıntı çıkar mı? Oynadığım oyun: (SA-MP)
* Daha mı kullanışlı olur, hata verme ihtimalli var mı?
* Performans düşüşü veya artışı ne kadar olur?
* Yüklenirken hata verirse ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuları incelemek yerine yeni konu açmışsın neyse cevaplayalım.
1. Orjinal lisanslıysa ve düzgünce rezerve edip yükseltirsen evet.
2. Sonradan temiz kurulum yaparsın ve Windows update uygun sürücüleri kurar.
3.Düzgünce temiz kurulum yapıp korsan ve virüslü yazılım kullanmazsanız hata vermez.
4.Düşüş olmayacağını söyleyebilirim -2. adımı doğru yaparsan-
5. İndirdiğin ISO un tam olduğuna eminsen kurulumda da disk bölümleme ve biçimlendirmesini doğru yaparsan kurulumda hata çıkmaz.

Sistem lisanslı ise lisanslı olarak geçebilirsin. Sınırsız süre senin olur. Oyun ve sürücülerde sorun çıkacağını sanmıyorum. Sürücüleri otomatik olarak yüklüyor zaten. Hata olabilir normal bir durum. Ben ilk çıktığı gün geçiş yaptım şimdilik bir sorun ile karşılaşmadım. Hata verir ise konu açar iseniz yardımcı olmaya çalışırız. Eğer kafanda takılmasın istiyor isen bir süre bekle öyle geçiş yaparsın. Güncelleme şeklinde geçiş yapar isen kolayca geçebilirsin.

Temiz kurulum yaparak ve lisans anahtarı ProduKey kullanarak yedekle. Temiz kurulum yapmadan geçersen FPS drop veya başka sıkıntılar yaşayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı